Deletedmom_49 Sevda73 yaaa maşAllah , sağlıklı şekilde kucağına almak nasip olsun, heyecan doruktadır şimdi ne güzel şimdiden hoş geldin Miran Deniz🩵🥰inşallah ben de o günlere kadar gelirimmm inşallah🫶🏻
ElfYrgn Uraz Alp düşünüyorduk aslında ama dün Aybars ismine de bir yükseldim gibi. 31 haftalık olduk bir an önce karar vermemiz lazım 💙👼🏻🫶🏻
Portredekitirtil Deletedmom_49 yaaa eee nasıl yani paylaşır mısın bilmiyordum yanında başka isimde olacak olmaz mı korktum şimdi bir de iki oğlumu kaybettim ben buna Muhammed diye sesleniyoruz şimdi ağır gelirse bişey olursa diye ürktüm
Deletedmom_49 Portredekitirtil tek kullanmayın ağır geliyor diyorlar valla ben öyle duydum seni ürkütmek asla istemem benim yeğenimin adı da Muhammed ikinci adı da yok taşıyamıyor bayağı yaramaz hırçın sinirli ..
Tubasi Merveos Pamir nasıl bir çocuk sakın mi yaramaz mı oldu 😀 benimde düşündüğüm isimlerden biriside
Nazli_cvk55 Deletedmom_49 tabi ki annesi olarak ben koyacağım 😂😂😂ilk oğlumu da ben koydum Asaf İkinci oğluma hamileyim Şuan 30 haftalık olduk Tuna koyacağım nasipse
Deletedmom_49 Nazli_cvk55 biz de kız olsa ben koyacaktım erkek olunca eşime yükledim sorumluluğu😂 ama onun koyduğu ismi de yine ben söyledim ben koymuş gibi oluyorum herhalde 😂😂
PamirKayra Tugraseda kayra ve kayırhan var. kayırhan eski türklerde. tanrı demek kayra ise yine öztürkçe isim iyi birinden gelen lütüf anlamında
tambirmom Ayaren22 Araf ismi dinen caiz olsa da anlamından dolayi koyulması tavsiye edilmiyor aklınızda bulunsun 😊