PrensesAnnesi- Bende kızım bir yaşını geçti bir buçuk aylık hamileyim birbirlerine arkadaş olcaklar artık kızımda da hamileliğim çok güzel geçmişti şuanlık ikinci hamileliğimde iyi gibi ama sonralarını bilemiyorum artık ☺️ Hayırla gelsinler
casper12 AHAVERDIYEVA his olarak güzel bir oglum var bir de kızım olacak farklı cınsıyet tatma hissi 🥰ama 2. hamılelık daha zor bir tane cocuk yemegi sorumlulugu bakımı derken karnım burnumda canım çıkıuor:(
Esmanurkarakoc123 AHAVERDIYEVA ilki kadar heyecan yok. İlkinde kaç haftlk olmuş kaç günlük olmus sürekli bakiodum sürekli elim.karnimdydi smdi hiç kendimi hamile gbi bile hissetmiyorum..
prensesim_66 Fatimetncr ben üçüncüye hamileyim ilk kızım 6 yaşına grecek ikinci 10 aylik ve ben 5 aylik hamileyim heyecan sıfır daha çok nasıl yapcam korkusu var küçük kızım ayaklanmaya başladı buyukle bi arada olduğunda baş edemiyorum büyük daha çok dagitiyo evi 3. doğunca ne yapcam hiç bilmiyorum 😢
AHAVERDIYEVA momyy__ ben Azerbaycbaliyim bu arada hepinize selamlar 10 aylik kizim var simdi yine hamileyim hala anlamis deyilim Saskinim
momyy__ AHAVERDIYEVA canım benim oğlum 10 aylık 6 aylık hamileyim rabbim sağlıkla kucağımjza almayı nasip etsin 🤲
nursaritas Kayaderler benimde kzım 19 aylıktı şimdi 3 aylık gebeyim. Korkuyorum yapamam diye çok birde bu bebeği sevemeyecek gibi hissediyorum nedense çok tuhaf bir şey yaşıyorum
Kayaderler nursaritas aynı şeyleri hissediyoruz sanırım ikinci olduğu için ilkine haksızlık gibi geldiği için karnındakine odaklanamıyorsun bide ilkinde dinlenme hamileliğin tadını çıkarma olanağımız vardı ben karnım çıkmasa hamile olduğumu unutuyorum çünkü oğlumun peşinde koşmaktan hamileliğin tadını çıkaramıyorum diyebilirim ikinciler biraz arka planda kalıyor sanırım doğana kadar
nursaritas Kayaderler endişeliyim çok hiç bir şeye yetişemeyecek gibiyim bebeği sevemeyecek gibiyim kayınvalide ile beraber oturuyorum aramızda pek iyi değil
Kayaderler nursaritas allah yardımcınız olsun evinizin bir olması kötü olmuş çünkü büyüklere gelen giden daha fazla oluyor haliyle temizlik ve yemek işi de öyle benim eşimden Allah razı olsun kaynanamı arayıp 6 ay kıza destek olucaksınız temizlik yemek sizde yapr gidersiniz demiş o yönden rahatım ama duygusal anlamda eksik hissedicem sevemicem aynı özeni gösteremicem gibi geliyor