1papatya_ 16 mayıs 10 17 mayıs 24 19 mayıs 60 2.deger 1 günde 2 katı artmış. 3.deger 2 günde iki katı artmış ama daha fazla beklerdm 🥹 Sizce sağlıklı mi anlamdm
myangelson 1papatya_ artışlar iyi en az yüzde 60 bile olsa yetiyor canım bu artışlara göre sağlıklı 🙃
Minigininannesi 1papatya_ gayet güzel 3. Değer 2bucuk kat artmış. zaten minimum iki günde bir %60olmali yani 3.değer 32den yüksek olması yeterli güzel gidiyor
NesliMomm 1papatya_ Erkenden öğrendiğin için artışlar az gözükebilir ama bence iyi. Benimde çünkü öyle olmuştu az az sonra çok arttı. 🌸
1papatya_ Minigininannesi diğer değerin 1 günde 2 kat artıp 3.degerin 2 günde 2 olması biraz tedirgin oldum gibi ama yeterli inşallah:( :)
Minigininannesi 1papatya_ tedirgin olmanız gereken bir şey yok canım anlattığım gibi minimum o kadar olmalı ki sizinde artmış :)
NesliMomm 1papatya_ Ben senin gibi sürekli beta değerine baktırmadım. Öyle olunca tedirgin oluyor çünkü insan. İlk öğrendiğimde 66 1 hafta sonra 232 çıktı. Sonrada zaten bekledik keseyi gördük.