beyzacmvrc minikoannesi123 bakalım bir sürpriz artık gelecek mi gelirse nasıl gelecek Allah bilir Kaç TL kargo parası verdiniz
beyzacmvrc minikoannesi123 bazıları kargoya 40-50 arası çıkar dediler 100 TL kargo çıktı gelince falan demişte ondan sordum
minikoannesi123 beyzacmvrc yastık siparişi verildiğinde daha fazla olur diye biliyorum agirliktan dolayı belki o yüzden farklılık olabilir
beyzacmvrc minikoannesi123 olabilir benimki sadece kapı süsü ydu gelcekse gelse de ona göre hareket etsem offf içimden sayıp sövmek geliyo yemin ederim ya hamileligim boyuncs hiç bisey bu kadar stres yapmadı bana 😒 Sen kaç haftalıksn vaktimde artık az kaldı 36+0 oldum 😞
minikoannesi123 beyzacmvrc ben o süreçte o kadar gerildim ki gerçekten bebeğe bir şey olmasın diye Allah’a havale ettim. Kargonun geldiği gün gittim direkt bu tarz süsler yapan bir dükkandan kapı süsü aldım, hani bulut şeklinde olan modeller var ya ondan. Yedekte dursun dedim. Hafta içi peri kızlı olanı eve getirip ne yapabilirim diye bakcam artık. İnsallah seninki de gelir canim yaa 🥺 ben de 33+2 oldum senin çok daha az kalmis
beyzacmvrc minikoannesi123 aynen 😞 inşallah gelir Bu haftada bekleyip haftaya bende malzeme alıp yapicam mecburen Gerçi gelsefe eksik malzemeleri alıp biraz ordan biraz aldiklarmdab kullanıp yeni yapicam ah bi gelse
Oznur-96 Serapp777 şaşırdım bende ordan aldım biliyomusunuz ismi ozaman farklıydı tabi ki sonra burda adı dolandırıcıya çıktı değiştirdi şimdi yeniden öyle adanaydı bu kadın
Serapp777 Oznur-96 ınstgrm sayfa adını degstrmkke olmuyo tcsı vergı nosu hepsı var bı suru magduryet var bn para gondermşm bana daha ozur dilicegne üstüne para istyp terbyeszce konusuo esının iş adresıne kdr elimde 19 mayıs resmı tatildi bişey yapamadm ben daha bi kaç yorum okuyunca içime kurt düştü baska kapı süsü aldm neyseki ona güvenmedm.zamannda cok cok once yine dolandırıcı biriyle böyle ugrasmştm içerdeydı en son ailesınden o bu ulaşp sikayetımı geri almamı istiyodu sıra bunda şimdi ki bi sürü sahıtle irtibat halındeyz burda iş daha kolay
Oznur-96 Serapp777 ya bu insanları anlamıyorum ben cidden sanki kolay mı kazanıyosunuz bende zor aldım ama tabi ozaman deprem zamanıydı yaptığı ayıp benim eşimde adliyede çalışıyo bende biraz korkutmuştum
Serapp777 Oznur-96 evet malesef bıde hamile kadınların ahını alıyo yazık umarım çözümlenirde bız gibi baska kimse yasamaz
Melo91 Oznur-96 siz ürününüzü aldınız mı acaba bende deprem bölgesinde olduğumu bile bile bu mağduriyeti uğratıyor kendisi. Pazartesi sözde kargolayacak. Son fırsat ona yoksa gerekli yerlere şikayetimi yapıcam bende
Serapp777 Oznur-96 işte onun için maliyeden direkt tc siyle fln bişiler yapmak sanırım yoksa ig sayfası acar durur dedgnz gibi yada ceza alır yasal şeyi bılmıyorm suan
Oznur-96 Melo91 aldım canım aldım geldi subatta şipariş ettim 20 gün olmuştu unutmuştım sonradan aklıma geldi sıkıştırdım ettim bende baya
bskygn03 Serapp777 bir dolandırıcı da benden gelsin o zaman. myybabyyss parayı alıp kargo margo oyalıyor. Ve tabii ki göndermiyor. Benim gibi kimse mağdur olmasın. Lütfen sizler de dikkatli olun. Zaten sayfasındaki bütün işler başka sayfalardan kopya..biraz incelenirse rahatlıkla anlaşılır. Yorumlar beğeniler hepsi kendi düzmecesi. Ben ne yazık ki sonradan farkettim. Zehrin zıkkımı olsun sahtekar dolandiricilar.
Melo91 bskygn03 Karbaby uzun uğraşlar sonucu istediğim gibi olmasada benzerini gönderdi 70tl kargo ücreti ile
Serapp777 bskygn03 gecmıs olsun size de adını degiştirmiş evet benı engellediği için göremıyorumda eşimden baktm ben savcılıga verdim sıkayetımı avukata da verdim hatta sanlıurfada bu şekil bi çete oldugunu söyledi savcı hamile kadınlarn bedduasını alıyo utanmaz kadın cocuklarına yazık
DeryaDefnee bskygn03 bu aynı Sayfa. Ben de sipariş vermek için görüşmüştüm çünkü dmler duruyordu mysweetbaby adıyla bulamayınca mesajlara girdim adını değiştirmiş. Ben son anda güvenmeyip vazgeçmiştim neden begenileriniz bu kadar düşük falan yazmışım hatta bana da vergi levhasıni söylemişti. Şimdi onunla dmden uğraşacağım rezil insan
Nermin1o bskygn03 merhaba adıma suç duruyusunda bulunuyolar dolandırılan bayanları topluyorum mybabys_dolandirici instagram sayfasından bana mesaj atarmısınız
Karbaby Kızlar sorununuz çözüldü mü bilmiyorum ama güvenilir dense bile müşteri memnuniyeti videosu görseniz bile instagramdan alışveriş yapmayın, karşılığında hiçbir iade değişim hakkınız olmuyor, çoğu resmi bir satıcı bile değil.