Deletedmom_106 kahvesever__ kızım hasta sabaha kadar buralarda takıldım 😂 dün pilav ve patates yapmıştım . Bugün baktım uyku yok yine ateşi çıkıp duruyo hemen kalktım yemeği aradan çıkarayım dedim bol salçalı makarna ve yeşillik salatası yaptım 🫶
kahvesever__ Deletedmom_106 geçmiş olsun neyi var benim oğlumda hasta ya ateşi var bizde sabaha kadar yatmadık
Kukulikukuli12 kahvesever__ biber dolması yapıcam ama yanına corba ne yapsam onu düşünüyorum 🤭 Bize 2 çeşit yetiyor ortayada yogurt ve tursu 😇
kahvesever__ Kukulikukuli12 bende genelde iki Çeşit yapıyorum sün biber dolması ve 4 kaşık çorbası yapmıştım çok güzel oluyor mutlaka dene
Deletedmom_106 kahvesever__ Krup oldu . Öksürüğü devam ediyo dünde ateşi çıktı . Buhar veriyorum evde günde 3 kere . Gece gündüz kavramı yok bende akşam 8 Gbi uyuduk 2 Gbi uyandık tekrar 4 5 Gbi uyuduk 8 Gbi uyandık bitik bi haldeyim
kahvesever__ Deletedmom_106 ya canım çocuklar hiç hasta olmasın gerçekten çok zor oluyor rabbim yardım etsin ya
hiyelist kahvesever__ valla hazır döner almıştım dün. Bulgur pilavı şehriye çorbası yapıcam bide döneri ısıtırım yanına da yoğurt koyarım tamam işte 😅
Mustafayigitvebeytugannesi kahvesever__ Kız ben dün yemek yapmamıştım ama bugün bir cesaret geldi 3 çocukla hamburger yapıyorum 😅 yanına da biraz patates kızartıp patlıcan salatası yaparım sanırım birde mercimek çorbası 😊