Canor sunshine_ askım ben reglim bitti ertesi gün testler elime ulaştı. Sabah kalktığımda sıbı tüketmeden hergün aynı saate test yaptım hiç silik çizgi çıkmadı bu ay hepsi nerdeyse koyuydu. Özel bişey yapmıyorum. Zaten akıntım acayip var akıntımın olduğu günler yumurtladığımı zaten hiisediyorum. Avakado çok tüketiyorum belki o da etki etmiş olabilir.
sunshine_ Canor canım ben de bunu yeni sipariş verdim bu 3. Günüm 13 mayısta bitti reglim 17sinde teste başladım ama hiçbir şekilde koyuluk yok hatta 2 cizgi belli belirsiz anlamadım ki bende mi sorun testte mi
ArzuErgn Canor fakat ovülasyon testinde ilk idrar ile yapılmaz sıvı tüketimini 2 saat öncesinde azaltıp saat 13.00 15.00 arası öneriliyor genel olarak
Canor sunshine_ o zaman akıntının olduğu günleri değerlendir sende doktorumla konuştuğumda akıntın çoğalırsa o günler yumurtluyosun demişti. Bazı tetsler hassas olmuyo demekki yada olana kadar yap belki daha yumurtlamadığın için ikinci çizgi çıkmıyo olabilir
sunshine_ Canor artık öyle yapıcam canım gün aşırı ilişki olur nasip 🙏🏻 satıcıya da yazdım 2 den sonra yapın diyor sıvı alımını azaltın belki lh hormonu düşüklüğünden olabilir diyor bilemedim hayrlısı böyle stres yapmak istemiyorum
annesinin_kelebekleri sunshine_ bende iki gündür yapıyorum aynı bunun gibi çıkıyor ovulyasyon döneminde değiliz bence, bu markayı kullanıyorum bende
sunshine_ annesinin_kelebekleri adet döngünüz nedir ? Bilmiyorum canım farklı test kullananlarda birazda olsa çizgi belli bende hiç yok anlamadım
annesinin_kelebekleri sunshine_ düzensiz benimki 2-3 aydır, yumurta catlamaya biliyor her ay yumurta çatlayacak diye bisey yok maalesef, yapmayı devam edin hayırlısı, ben yapmayı devam edeceğim
Canor Papatyam-53 5 ve üzeri gebelik ama genede 3 gün sonra tekrar kan vermesinde fayda var. Arada bir değer kuzum
dolunayes Canor canim bide esin bal pekmez yesin birer kasik iliskiden 3 4 saat önce Sende havuc ye 1 adet catlar Ben 7 zeytin 1 kuru incir de yemistim Yarim saat ayak havada sonra hic kalkmadan sola yat mesela gece oldu sabah kalk wc de dahil kalkma Ya fettah cek 100 kere iliski oncesi
Canor dolunayes kuzum şimdi test yaptım silikleşmeye başlamış çatlıyo sanırım yarın iyice silikleşir diye umuyorum havuç yedim akşam her halde o etki etti
Canor ArzuErgn ben satıcıyla konuştum kuzum da bizim testlerimiz de sabah yapmanız daha iyi dedi. Çünkü gün işinde kahve su çay o iki saati ayarlıyamıyorum asla sorun olmaz dedi için sabah yapıyorum ki akşam bişey içmeden tekrat yapıyotum gene aynı sonucu veriyo