Amineazra Deletedmom_50 anlamı güzel heralde ama inşallah başka bir isim olur. Eşinizden başka isim önerisi isterseniz belki farklı bir isime yönelir kendi araştırıp bulunca vazgeçebilir o isimden
Deletedmom_50 Melike_21 bencede kızlar ama ille annemin ismi olsun diyo ya bende kuranda geçen Bi isim olsun diyorum bilmem ne olacak
Melike_21 Deletedmom_50 ne alaka canım boşver senin de annen var sende kendi annemin ismini koyucam de bak bakalım ne diyecek öyle şey mi olur
Esrahmet Deletedmom_50 9 ay karnında omu taşımışta senin fikrini almadan koyuyor. İkinizin ortak bulduğu ismi koyun bence Türkan ismi mi kaldı bu devirde
kahvesever__ Deletedmom_50 koyma canım sonuçta senin de evladın eşinin oldu kadar zorunda değilsin annesin ismini koymak
Amineazra Deletedmom_50 hm anladım öyle kötü bir isim değil ama belki sizin de vardır istediğiniz isim
Deletedmom_50 kahvesever__ tartışma çıkar diye seslenmiyorum canim mecbur gibi o isime yonlendiriyo ve kendi annesi de isminin konmasini istemiyordu simdi istiyo nasılsa çözemedim
kahvesever__ Deletedmom_50 belki annesi demiştir benim adımı koy diye şu erkekleri hiç anlamıyorum anne ismi baba ismi merakı ya
Catsofmom Deletedmom_50 9 ay karnında taşı sen büyüt gitsin kendi anasının ismini koysun. Hak mı şimdi bu? Senin annen yok mu. Nasıl benciller ya 😔 Kaynananın demesi lazım koymayın diye. kaldı ki isimde eski yani. Allah sabır versin sana
Deletedmom_50 kahvesever__ kız hayır istemiyordu benim ismimi koymayın diyordu şimdi de tuturdu ismimi de koyabilirsiniz dedi eşimde annesinin ismini istiyo çok ağır bi isim ben kızıma nasıl Türkan diye sesleneyim ve aynı evde yaşıyoruz ayrı da değiliz
Fdmeeren Deletedmom_50 benim kaynanamda istemiyordu alttan alttan kendi ismi koyulsun istiyor zar zor esime kabul ettirdim koymayacagiz sendd esine isimleri sun hosuna gideni tut konus yani kendini ezdirme cocuk senin de sonucta ve senin daha cok hakkin var
kahvesever__ Deletedmom_50 Allah’la sadece onun mu çocuğu ya senin de hakkın var öyle şey olur mu kabul etme
Deletedmom_50 kahvesever__ canim valla ne yapıyım mecburum ama kaynanam da var burda suç o istiyo oğlu da destekliyor