Rapunzell Gamzecikk54 haftaya salı perşembu günü nöbetçi Günay hoca bende o zman giderim 4 de orda olurum napıyım cnm nöbet listesini çekmiştim sende haberın olsun girmek istersen
Rapunzell Gamzecikk54 gittim cnm yarın ac karnına kan verıcegım sonra anesteziye git dıye bı kagıt verdı 13 14 15 Temmuz gün verecek sana dedi bakalım nolucak gün deyınce bı heycan yaptım
Gamzecikk54 Rapunzell ben de yarın sabah triyajdan mı girsem dedim ama perşembe günü gitsem daha iyi olacak gibi. Tam 37 oluyorum iki gün sonra. Bana da hayırlsıı ile gün verseler iyi olacak
Rapunzell Gamzecikk54 amin cnm inşllh ben kan verdım sonuçları anestezi görecek gün verecekmiş 13.14.15Temmuz dedı bakalım nası olucak bende daha yenı 36 ya girdim ama devlette böyle oluyor demek ki
Gamzecikk54 Rapunzell ben geçen hafta kan vermiştim. Meğer sezeryan için almışlar haberim yoktu. Bugün anestezi den gün aldım. 6 temmuz dediler. Yarın tam 37 haftalık oluyorum
Elifbuyukk Busrabayrak54 ben 9 ay boyunca Mehmet musa aslana gittim çok memnunum kendisinden ama doğumuma gelemedi maalesef ama doğumhanede ki ebeler çok iyiler ilknur hanım benim ebemdi anne gibi ilgilendi gerçekten
gaye1807 Elifbuyukk merhaba Mehmet Musa beyden memnun muydunuz nasıldı muayeneleri ben aynı hastanede hemşireyim aynı zamanda
Rapunzell Ya hadi hayırlı olsun canm bende aldim şimdi 14 Temmuz dediler inşllah hepimiz saglıkla bebişlerimize kavuşuruz
Gamzecikk54 İyiyimm canımmm kızımla uğraşıyorum tuvalet eğitiminde çok zorladı bizi. Hala altına kaçırıyor. 1.5 ay oldu. Onun dışında iyiyimmm. Az kaldı heyecanlıyım😍😍
Rapunzell Ay oda üst üste gelmiş rabbım kolay gecırtsın ınşllh son günlerdendir efılıp dogrulması çok zor rabbım yardımcın olsun inşllah Temmuz nöbet lıstesı çıkmış bu arada hangı doktor olucagı benım günümde emrullah dıye bı doktor var ınşllh ıyıdır
Gamzecikk54 Rapunzell çok zorlanıyorum ama Rabbim bir kolaylığını veriyor napalımm bu günler de geçecek. Alışacak inanıyorum ☺️☺️☺️