Elvanmirza pnrpltks evet canim gelebilir büyük ihtimalle benim ikinci gebelik ilkide Sedat umur da doğum yaptım bundada başkasına güvenedim açıkçası iyikide öyle olmuş Sedat hocaya değer 🤗
btlkaya Mryk ilk haftalarınızsa ve bebekte herhangi bir sorun yoksa çok uzun uzadıya olmuyor randevular. Ama sonlara doğru daha fazla ilgi alaka oluyor süreci anlatmak için randevular uzun sürüyor. Yani en azından bende öyle oldu.
pnrpltks Elvanmirza iyi çok sevindim memnun kalmana :) bende sürekli muayenelere ona gidiyorum ve memnunum da açıkçası. Ztn bizim burdaki bı ebe den duydum bende Sedat beyi ve gerçekten çok güven veriyor bende onda doğurmak istiyorum :)
tubimom pnrpltks ben çok memnunum özele gitsen anca böyle davranırlar zaten çok kibar ve eski doktorlardan o hastanede gidilmemesi gereken bir doktor var o da Sinan zorsu
tubimom pnrpltks bende doğumuma iki gün kala özele gittim normal bebeğe ters dediği için adam sezeryan olsun istiyor herkes
Beyicee Kiray54 seval hanımdan gayet memnunum bir aydır eşine gitmeye başladıgım dogumu devlet hastanesinde yapmayı dusundugum için randevu olunca kayıt olusuyor diye biliyorum