Nazugrak16 Hamisler şimdi ben dolaba atmalik poğaça tarzı şeyler yapicam yardımcı olurmusunuz ne yapabilirim dolabta tadı bozulmayacak hamur işi
Hazalaskin Nazugrak16 börek sarabilirsin gül böreği sigara böreği. Ben her çeşit atıyorum yufkaya sarıp sonra pisirmesi çok rahat oluyor. Tadı da hiç değişmiyor yeni sarmış gibi ama çift poşet yapıyorum buzluğa koyarken
Hazalaskin Nazugrak16 bide YouTube buzluk poğaçası yaz 2. Sırada çıkan poğaçayida koyuyorum ben arada çiğ şekilde koyup yiyeceğimjz zaman pişiriyorum
tunasmom Nazugrak16 ay kız misafir hazırlığı ne sen doğum yapmışsın bırakta onlar getirsin sen ye . Sen sadece bebeğini ve kendini düşün insanları düşünmekten vazgeç. Kendini yorma yani benim şahsi fikrim bu. Misafir gelecek diye şimdiden hazırlık yapamam. Onlar getirsin bende yiyim düşüncesindeyim o eskidenmiş öyle 😅
Esengll Nazugrak16 pizza yapip pisirmeden koyabilirsin , yaprak sarma,pogaca ,tuzlu simit kurabiye fln olur kek olur , nohut vs fasulye haslayip koyabilirsin hazir olur en azindan
Hazalaskin tunasmom bende hazırlık yaptım ama asla misafir için değildi çok haklısın. Annem gittikten sonra yemek yapamadığım zamanda bana kolaylık olsun diye baya da işime yaradu 🥰
Nazugrak16 tunasmom benim ev sahibime gittik onlarda vardı o yüzden onlar gelince mahcup olmak istemiyorum bizdede yok
tunasmom Hazalaskin tabi orası da var ama onlarıda annemle kayınvalideme yaptırmayı düşünüyorum. Şuan onların bundan haberi yok ama olsun elbet haberleri olur 😂😂
tunasmom Hazalaskin annemde kayınvalidemde çay çok sever 2 demlik çay yapayım farkına bile varmazlar bir de karadeniz türküsü tamam her şeyi yaparlar ahahshshhs inşallah bu yazılanları görmezsiniz annelerim ahahahah
bebisimbenmmm Nazugrak16 bende yapiom ama sadece misafir için değil kendimiz içinde anlık yapınca çıkarınca cok güzel pratik oluyor.. patatesli peynirli harçlar yapıp yufka ile çeşitli börekler yapabilirsin yada dediğin gibi çeşitli ppgacalar aynı tazelik oluyor ama börekler pişmeden atılmalı.
_tuuggcce_ Buzluk kurabiyesi, sigara-gül böreği, yaprak sarma, içli köfte. Bunlar yapılabilir fakat hamilesin zaten yani yukarıda denilen gibi bırak onlar sana getirsin. Hepsi çok zahmetli. Yani bana zahmetli geliyo açıkcası bi börek yapmak bile yoruyo 😅