Casu Vaveylaanur bende kanama durduğunda bir test yapayım öyle ise. Bu sefer gebeyimdir inşallah 🙏. Adetime 5 gün var benimde.
Casu Adet başlangıcı; 21 Nisan Adet bitişi; 26 Nisan Lekelenme 1. Gün kırmızı damla (17) Lekelenme 2. Gün koyu renk akıntı (18) Lekelenme 3. Gün koyu renk akıntı (19) Pıhtı eşliğinde devam eden bir lekelenme Beklenilen adet tarihi; 24 Mayıs
ASE6154 Casu benimde 4 gün gecikti dün çok açık pembe akıntım oldu 1 kere bugün de kahverengi bi akıntım oldu adet mi olacam acaba diye bekliyorum , karnım seyiriyor, çift taraflı kasıklarımda anlık sızlamalar oluyor, hafif mide bulantısı, ve adet sancısı ama her lavaboya gidişimd3 bu sefer oldum diye gidiyorum
Casu ASE6154 bugünde düne göre tuvalete her gidişimde peçete lekeleniyor. Koyu kahvemsi bir lekelenme. Kendimide umutlandırmak istemiyorum. Takipteyim bakalım
Casu ASE6154 sizde tüm belirttiler var görünüyor 🧿 bende bu şekilde bir belirti bulunmuyor. Sadece aşırı uyku halindeyim 🧸
merveanne_ Holamerf bendede 15 gündür devam eden kahverengi pembe karışımı lekelenme var, bi ara koyulaştı siyaha yakın, sonra yine kahverengi olarak devam etti. dün adet oldum sandım renk kırmızıya döndü, hatta eşime gidip adet olmuşum dedim. birkaç saat sonra gittim lavaboya sildim, hiçbişey yok şok geçirdim. olmamışım galiba dedim. bugün sabah baktım yine az bişey kırmızılık var ben anlamadım bu adetmi nedir yaa? Casu myangelson
ASE6154 Casu inşallah Allah hayırlısını versin , ama herkese aynı olmuyor bazen hiç belirti olmadan geçiyor. Benim ilk çocuğumda ilişkiden 3 4 gün sonra içime doğmuştu hissetmiştim testim negatif çıkmıştı doktor ultrasında gözükmüyor demişti ama ben var dedim, 5 gün sonra idrar testinde çıktı 🤭🤭
dolunayes Casu erken gebelik testinde çıkar yap bence varsada en azindan doktora gidersin kanama icin
mombarbie_ Casu merhabalar gebemiydiniz acaba 3 4 gün benimde ilk pembe sonra kahverengi oldu 3 gün çok az kanama oldu regl sandım fakat devamı gelmedi daha sonra kahverengi devam etti 2 gündür normale döndü beyaz olarak geliyor fakat dün regl olmam gereken gündü hala olmadım test yapmadim daha kargo teslimatta gelince deneyeceğim bilgisi olan varsa cevaplarsanız sevinirim
myangelson merveanne_ benim de bir kaç ay önce öyle oldu hatta geçtiğimiz ay da sürekli kahverengi lekelenmeler oldu 2 gün falan kırmızı kanimsi birşey geldi sonra yine lekelenme toplamda 10 gün sürdü neredeyse adet diye düşünüyorum ben 🤷🏻♀️
Sibelsibos Casu gecen 14 Mayıs’ta ilk pembe sonra parlak kırmızı sonra pıhtılar oldu 9 saat adet geçirdim ama sonuç 9 saat te olsa adetti canım üzgünüm yerleşme kanaması olsa suan 3 haftalık falan olmalıydı hala idrar testi negatif yumurtlamayı bekleyip değerlendirdim bakalım hayırlısı
merveanne_ myangelson bende geçen ay 9 gün kahverengi pembeli lekelenmem oldu ilkdefa okdr uzun süren sonrasında hemen adet oldum ama bu defa az önce bahsettiğim şekilde oldu. çok ilginç anlayamadım test yapmaya da korkar oldum cesaretim kalmadı sürekli negatif görmekten :(
myangelson merveanne_ pcos falan var mı ? Pcos olanlarda böyle olabiliyormuş burada öyle söylemişlerdi bana
merveanne_ myangelson var evet cnm zaten sorun o , hangi doktora gitsem kilo ver diyorlar. ne söylediler tam olarak. bende 2. kez oluyor bu durum hep düzensiz sadece onu biliyorum nezaman olacağını kestiremiyorum
myangelson merveanne_ bana da öyle demişlerdi sonra bir doktor yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmamı sağlamıştı. Burada şey dediler böyle uzun süreli lekelenmeler falan genelde pcoslu kişilerde çok oluyormuş bende de çok düzensizlik vardı ama bu lekelenme tarzi son 3-4 aydır geldi başıma 2 kere
merveanne_ myangelson ben de 1-2 kezz klomen kullandım doktorm yumurtan gelişmemiş büyümemiş dedi sonra öyle kaldı kilo ver dedi tedavi bitti gibi oldu sorna bende bazı belirtiler oldu başka doktora gittim rahim duvarın kalınlaşmış dedi test yap dedi negatif çıktı. adet oldum sonra yumurtlaman da olmuş dedi onu duyunca rahatlamıştım biraz ama hala hamile kalamadım :( sizde kilo problemi var mı