AdelinaAybars Hiç erkek sanılıp sonradan kız olduğunu öğrendiniz mi bebeklerinizin ve varsa resimlerini atar mısınız???
Hamalp AdelinaAybars hamileliği boyunca şehir şehir gezip farklı drlar görmesine rağmen kuzenimin kız bekledikleri bebeği erkek dogdu. Doğumda gördü şok.
Hamalp AdelinaAybars aa doğacak bebeğimin adı Aybars olacak Allah izin verirse nasıl Bi çocuk sizin Aybars💙
Nazalex AdelinaAybars işin ehli bir doktorsa 12-13 de bile bilir. Ama kesinlik için 16 yı beklemek gerekir. Cinsiyet yanılması diye bişey olmaz o doktorun beceriksizliğidir
ilkmommylikheyecani Hamalp ay hiç pipisi yokmuş demekki benim teyzeminde öyle oldu 7 aya kadar kız dediler 8. Ayda erkek olduğunu öğrendi bir doğdu pipi yok 😅 zor bir durum ama Allah yardımcıları olsun
Hamalp ilkmommylikheyecani 😀 aynen şok resmen direkt. Ama onun sıkıntısı vardı bilmiyorum onunla mı alakalı. Omurilik açıklığı vardı poposu küçük filan demiş drlar bilmiyorum alakası var mı. Dogdu ameliyat oldu kuzum yavrum benim. Önemli değil kız erkek işte doğru da cikmayabiliyor. Güzel Allahim sağlık versin hayırlı evlat olsunlar.
Hamalp esmerella37 sorayım bilmiyorum ki. Bana siz erkek melekler ve hatice123456 kız dedi ısrarla bebek doğacak daha net degil😀