secilertu Pszge 😊😊 biz de süremizin dolmasını bekliyoruzz eşim de Adanalı ben de aklımız fikrimiz memlekette.. az kaldı inşallah dayanıyoruz 😊
Pszge secilertu neresi olursa olsun memleket gibisi yok ya az kalmış sizin ne güzel 🙂 hamilemisin doğurdun mu 😅
HayriyeIlcak Birsenvergili şu an benim de doktorum o inşAllah güzel bi doğum olur ilk doğumum olduğu için Tekirdağ a da tayin nedeni ile geldiğimiz için kararsız kalmıştım doktor konusunda 😊
Birsenvergili HayriyeIlcak doktor dan memnunum ya 5-6aydır ona gidiyorum hep hatta şimdi doğum yaklaştığı için her hafta çağırıyor sohbet kahve falan güzel oluyor ☺️☺️
HayriyeIlcak 2405 Hemşehrim❤️ Taşovalıyım babam Karabük köyünden annem Boraboy. Eşim ama Amasya merkezden 😊
Gzd_gzd azemannesi memnun musunuz? Ben eruzurma yeni geldim kimseyi de tanımıyorum. Fatma aydına gittim ama pek sevemedim kendisini
azemannesi Cemreemine amin insallahh korkma asla bak benim ilki sezeryan bunu normal dusunuorum allah nasip ederse insallah icimde zerre korku yok tek dusundgm hayirlisiyla bebegi normal bi sekilde kucagima almak🤗
Pelinizm AnnEemm Bende Afyonluyum ama Alanyada yaşıyorum. Evde keşkek yapmak istiyorum sabahtandır burnumda kokusu.Evde nasıl yapcam bunuuuu😩😩😩🙏🏻Yardım lütfen