Pinklove Dün geceden beri sağ tarafımda kalçam ağramıyor ama haraket ettirince rahatsız oluyorum. Gece sağ tarafıma da yatamıyordum. Bu neden olur? Yürürken rahatsız ediyor beni. Hamilelikle alakası varmı yoksa yanlış haraket etmemden dolayı mı böyle olmuş?
kahvesever__ Pinklove ah ah hiç sorma aynı derten bende de var kalçam o kadar ağrıyor doktora gittim magnezyum eksikliği var dedi ilaç verdi çokta işe yaramadı
myangelson Pinklove ben çatı ağrısı yaşarken çok oluyordu bu adım atamiyordum. Magnezyum verdi doktor geçti onu kullaninca 😌
Pinklove kahvesever__ Yaa geçmiş olsun canım🥲 ağramıyor ama haraket ettiremiyorum gövdemi sanki kemik batıyor etime😬😬
kahvesever__ Pinklove bende de bazen aynısı oluyor sanki ölüyom gibi birde nefesim kesiliyor sen doktora git ilaç versinler anca keserse öyle keser
myangelson Pinklove git canım magnezyum verir belki sana da kullanıyor musun magnezyum ? Bu arada maden suyu içmeye de dikkat et doktorun verdiği magnezyum miktarını karşılamıyor pek ama destekler en azından içersen sabah akşam 😅
Pinklove myangelson Kullanmıyorum magnezyum canım. Maden suyunun ismi burda nasıl geçiyor bilmiyorum bulamadım mağazalarda o yüzden😂😂
myangelson Pinklove aaa gerçekten mi ya 😅😅 yabancı ülkelerde Türk marketleri falan oluyormuş oralarda da yok mu ki böyle şeyler