Tekins Merhaba kızlar 34+3 haftalığım ve ilk gebeliğim .. ilk gebelik makat geliş haftalardır doktorum 36dan sonra dönmez büyük ihtimalle dedi böyle bi durum yaşayan var mı?
Daisy0000 Tekins Benimkide makat ,dönme ihtimali gün geçtikçe azalıyor dedi doktorum.Ama bilemeyiz 37de vs dönenler var
Bet1 Tekins ilk oğlum makat gelişti dönemedi sezeryan oldum. Şimdi ikinci hamileliğim 31+4um buda yan duruyor sırtıyla geliyor gibi hatta 🤷🏻♀️
symozdag Tekins benimde ilk gebeliğim, oğluşum başından beri ters asla dönmedi. 38 haftalıgız salı gününe sezaryen günü verildi
nurbanu-y Tekins erkek kardeşim doğumdan 1 hafta önce dönmüş ama ilk gebelikte nasıl oluyor bilemiyorum. Benimde ilk gebeliğim henüz dönmedi 😕
defneemom Tekins merhaba benim kızımda dönmedi. 38+3te sezeryan oldum. benim için çok keyifli bir doğumdu☺️🩷
Kader111 Tekins benim 36 döndü dedi doktor korkmayın dönebilir bol bol hareket edin bence ben hiç oturmadım
Atiyeg Tekins secde pozisyonuna gidip 2 dakika durup tekrar gidin bunu gün içinde kendinizi zorlamayacak şekilde yapın döndüren bi hareket bebeği.
Basak2906 Tekins benim ilk bebeğimde makat gelişti bir türlü dönmedi 38+4te kilosu var diye sezaryene aldılar