Tansuuu01 Şevket Yılmaz eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yaptım birdaha ölsem orada yapmam beni yatağa baglayip bakmadılar yanımda yatan suriyeli genç kızı dövdüler çok bagriyor diye arka odaya attilar doktor yok her saat başı hemsireler değişiyor kadın erkek gelip parmaklıyorlar yatakta doguruyordum en son bayiliyorum diye bağırdım hemşire geldi vurdu doguruyorsun nefes bile verme sakın diye neler yaşadım neler muane sırasında yanlış birşey yaptılar bebeğin kalp atışi durdu acil sezaryana aliyorlardi sonra duzelttildi doğum yaptım beni odaya gonderdiler oğlumu ambulansla bana aileme kimseye haber vermeden başka özel hastaneye gönderdiler ben iki saat çocuğumu aradım kapıda duran babasına kanlı elbiselerini vermişler ama goturuyoruz dememisler ben doğurduğum çocuğu gormeseydim belkide karisacakti cigerinde su var diye özel hastaneye gondermisler yalan hastanede bebeğe yatak yok muane yapmıyorlar özel hastaneyle görüştüm sapasaglam geldi dedi birşeyi yoktu mecbur iki gün kaldı çocuğum orda tahliller vs yapıldı bir kadın ben sancı cekerken önümde ayakta doğurdu ya neler neler asla doğurmam 2. Ciye hamileyim kapisindan dahi geçmiyorum muaneye gidiyordum doktor yok hemşire bakıyor stajyer bakıyor her zaman farklı biri Heryere şikayetçide oldum ne giderim nede gidin derim asla ayrıca zaten acilmam ve sancım vardı buna rağmen hemen dogurayim diye doğurtan hemşire kesi attı uyusturmadan dikerkende farklı dikmiş vajinamda şekil bozukluğu kaldı yanağın biri hissis sarkmış halde henuz 23 yaşındayım Allah’tan eşim sayesinde çok takmıyorum bu durumu ama sakın sakın yalova devlete gidiyorum şimdi çok memnunum ama bursami töbe