Tansuuu01 zaten benim gittim sefket yılmaz da yüzde 60 suriyeli elbete ayrimclik yapmıyoruz ama ne bilim benim çok zoruma gitmişti ilk baş duydum da dedim ki gidip görmekte fayda var ben geçen sene evlendim enfeksiyon bayılmıştım hastaneye eşim götürüyordu hızlıca metro ile biz tam bilmiyorduk bursayı ambulans gelmişti en yakın yere şefkete götürdüler bana hiç birşey yapmadılar azarladı beni ordaki hemşireler senin burda ne işin var burasi doğum yeri çok üzülmüştüm oranın ilk acil bölümünde bunu gördüm bildin karşındalarinda can cekisiyordum bana kızdılar neyse şefketen kadın bölümünden randevu aldım allah var doktor mu desem asistan mi desem tam hatırlamıyorum çok güzel ilgilendiler öyle yumuşadım sadece doktoruna gitmeye karar verdim hamile kaldım arastirma yaparken elviye fazıl dan randevu aldım doktoru araştırmaya basladim özel hayat hastanesinden şefkete geçiş yapmış asistanları var doktor ilk gebeliğimi çok güzel ilgilendi sonra ultarson vardı ordaki doktor mu desem ne desem bilemedim ilgisiz di çocuğum hakkında ben soru sorunca cevap verdi nerdeyse aglayacaktm ultorsin sordum onu dahi vermediler ya ne kadar zoruma gitti bliyor musun şimdi diceksin ki haklı olarak neden hala oraya gidiyorsun doktorum iyi çünkü ama doğumumu orda gerceklestirmicem keşke durumumuz iyi olsa her ay giderim özele ama yok yani sağolsun eşim üzüldüğümü gördü özel hayat hastanesine gideceğim bebegimin kalp atışını bile söylemedi sefket yilmazdakiler doktorum dedi evet duyulmuş gayet iyi diye dedim gibi bir kaç kere sizde gidin bakın aklınıza yatarsa yapın doğumunuzu yatmasa zaten gitmezsiniz sadece ben gözümle de görmek duymak istedim sırf bize ayrimclik yapiyorlasa suriyler ile aramızda zaten başta kaybettiler gözümde allah yardımcımız olsun sağlıkla doğum nasip etsin allahım iyi yerlerde gerçekleşsin iyi insanlar çıkartsın insalah🙏