Vera Hanımlar daha önce yazmıştım hatırlarsınız Bebek ultrason da sürekli uyuyordu bacakları sıkı sıkı kapalı cinsiyeti öğrenmedik diye bir sonraki ultrason da sizde Öneriler veresiniz sağolsun bunu ye bunu yap diye. Bugün 20 haftalık olduk Başka bir doktora gittik yine Yok , cinsiyet tahmini bile yapamıyor doktor bende korkuyorum neden bilmiyorum ama hala öğrenmedik hamileliğin yarısına geldik. Persembe günü kendi doktoruma randevum var başka önerileriniz varsa uygulayacağım💕🙏🏻
AysegulAloluAcikgoz Vera Tatli seyler yiyebilirsin eger seker problemin yoksa tatli seyler bebeklerin hareketlenmesini sagliyor canim.
Melomeltem Vera 😅🤷🏻♀️ Ben de otuz haftalığım düşün artık her gittiğimde ya sırtı dönük ya bacakları kapalı göstermiyor telaş etme bende ogrenemeyenler arasindayim bide 30 haftalik olarak
Arin31 Vera hastaneye gitmeden önce tatlı birşeyler ye su iç ve biraz yürüyüş yap doktorum bana bu şekilde tavsiyede bulunmuştu ☺️
Vera Slnhrgnc ben süt ve şeftali suyu içmiştim insallah bir dahakine vişne deneyeceğim teşekkür ederim 🥰💕
Vera Melomeltem oh ya kendim gibi birini buldum içim nasıl rahatladı . Ya kendi kafamda biseyler kuruyorum artık 😂 sanırım bizimkiler pek nazlı 🙈
Melomeltem Vera aynen canım benimki oldu bitti çok çok anlatılanlar kadar da hareketli değil baskalarinki 13 haftada hoplayıp zıplamaya başlıyor benimki 24 ten sonra başladı az az vurmaya
Twinmomtobe Vera tam haftan da gelmiş detaylı ultrason için bir perinatologa git benim bir kız bir erkek denen ikizlerimden birine iki arkada kalıyordu şak diye kız bu dedi hem ultrason aletleri çok iyi hem çok tecrübeli oluyor perinatologlar
meeese Benim de 17 haftalık bağdaş kuruyor öğrenemedik cinsiyetini çok Merak ediyoruz 🙃 vişne suyunu ben de deneyeceğim 🤭
tazeanne61 Cuma günü bi hevesle cinsiyetini öğrenmeye gittim Sonuç hüsran oldu göremedi doktor bi daha ki aya kaldı Bacak bacak üstüne atmıştı fındığım 🥰
Nisay60 Vera Bazı bebişler utangaç oluyor kardeşim galiba öyle düşün 😊😊 Sağlıklı olduktan sonra kızada var ihtiyacımız oglanada çok önemseme bence er geç göstercek 😉