Ozgeguney usenmedimyaptimbirvelet uyku terörü diye bir hastalık varmış ben de geçenlerde tesadüfen okudum onu araştırabilirsiniz. Burada yazılan şeyler için de bebeğiniz çok küçük bir melek daha onlarla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Geçmiş olsun şimdiden yavruya 🌸
usenmedimyaptimbirvelet Ozgeguney canım çok teşekkür ederim 🌸bende duydum onu sanmıyorum öyle bir şey olacağını sadece gündüz uykusunu az uyuyor belki ondan olabilir video gördüm de yarı uykulu gözlerle okudum açıklamasını sonrada kaybettim videoyu,tam bebeğimi anlatıyordu
usenmedimyaptimbirvelet Serendipty evet benim kocamda öyle acaba genetik olabilir mi sizin bebeğiniz var mı
Serendipty usenmedimyaptimbirvelet kesin genetik diyebilirim kgınvalidemde öyle ıyanıyor eşim de hatta eşimin ablası da muhtemelen bebeğiniz babasına çekmiş
usenmedimyaptimbirvelet Elllllff yok sadece demir ilacı kullanıyor bebeğim ben kan ilacı kullanıyorum kansız olduğum için sütten falan geçer mi ki?
Elllllff usenmedimyaptimbirvelet Tamam demir ilacı yapıyor olabilir doktorunuza sorup değiştirebilirsiniz.Biz de aynı sorunu yaşadık çünkü
usenmedimyaptimbirvelet Serendipty 🙄🙄 bebeğimde hiç bana çekmedi ne var ne yok babasına mı çekmiş ya o huyunuda hiç sevmiyordum zaten başıma ikincisi eklendi, inşallah geçer ya
yenianneguney Mucizelerim3 anladım teşekkürler cevap için bana da biraz hurafe geliyor bunlar çünkü rabbim bir kere de okusak kabul eder her duayı 🤍
elayaz_ usenmedimyaptimbirvelet 3 aylık bebek için gaz sancısının bitmesi imkansız emdiği sürece devam eder ilk günki olmaz ama devam eder üstelik sizden ayrılmamak için fazla emiyorsada oda rahatsız eder uyku düzeni içinde daha çooook erken günü gününü tutmaz 2 yaşına kadar yok atak dönemiydi yok diş dönemiydi bitmiyor
Bereket4153 usenmedimyaptimbirvelet canım bebegin korkmuş olabilir etrafında korkuluk kaldıran biri varsa kaldittir çok işe yariyor