• Gebelik
  • Cinsiyet öğrendiğiniz hafta

Ilkannelik41 bizde 12 haftalıkken gitmiştik söylemicem dedi doktor değişebilir dedi
Şu an 14 haftaya geldik kontrole 2 hafta sonra gidicez inşallah o zaman belli olur

Ilkannelik41 benim doktorum hamileliğin başından beri 14.haftada söylerim ben cinsiyeti diyordu. 11+5 ikili tarama için gittiğimde cinsiyeti söyleyebilirim dedi %70 erkek dedi. 12+3 de tekrar gittim yine pipi var erkek bebek görünüyor dedi inşallah yanılma olmaz diye düşünüyorum fetal Dna yaptırdım orda öğreneceğiz zaten netlik kazanicak

Ilkannelik41 12. Haftada %70 kız dedi 16. Haftada %100 kız dedı Allah sağlıkla gönlünüze göre versin inşallah ☺️

Ilkannelik41 bana 12. Haftada kiz 13. Haftada erkek ddi erkek olarak kaldı kızımds 20 ye kadar şüpheli kz ddi kz old 😂 doğumda tersi dogan gördüm ama çok nadir bence yine bi 20 kedi bekleyin emin olmak için Alışveriş için ben doğuma 1 ay kala almağa başladım herseyi :))) 2.
cocuk rahatlığı

Ilkannelik41 11+1 ve 12+1 de erkeğe benziyor demişti sonraki kontrol 16 haftadaydi cinsiyet için gelmek istersen 14 de gel demişti. Ben 16 daki kontrole 17 de gittim cinsiyet için hususi gitmedim yani direk erkek olduğu belli oldu. Pipiyi çok net gördük

Ilkannelik41 13 ve 15 te göstermedi hem erkek hem kız tahmini yapıldı 18+3 te %90 kız dedi

Ilkannelik41 ben 11+4 ken kız dedi 16+6 ya kadar sonra erkek de olabilir ama kordon bence dedi emin olamadım sonra doktor değiştirdim 19+3 de oğluşumun olduğunu öğrendim 😂