zeynepsi Kızlar gebeliği ilk öğrendiğimde kan değerlerime bakılmıştı, TSH 3,37 çıktı. Sanırım gebelikte 2.5 altı olması gerekiyormuş. Kadın doğuma mı gitmem gerekiyor yoksa dahiliyeye mi ilaç yazılması için?
Aslibh zeynepsi dahiliyeye git ordan endokrine yonlendirmelerini iste yada ozelden direk endokrine git canim ama pek bir yukseklikkgoremedim agir bir tiroit hastasi olarak soyluyorum
Merveeall zeynepsi kadın doğum ilac ayarlaması yapmaz dahiliyeye gitmen lazım ya da endokrin çünkü hamilelikte çok farklı oluyor tiroid hormonları
mucizeeem_ Benim kadın doğumcum yazdı hiç dahiliyeye gitmedim ilaçı şuan Sağlık ocağında yazdırıyorum her ay kan tahlili veriyorum
Belginylmz zeynepsi Bnde dahiliye gttim yüksek çıkmıştı doktorum kendi dedi dahile randewu al git dedi
mucizeeem_ zeynepsi özele gidiyorsan para amaçlı git demiştir her ay hem kadın doğumcu hemde dahiliye pahalıya gelir bende özele gidiyorum ama benim kadın doğumcum yazıyor hatta kan tahlilini bile o istiyor zaten hamilelik sınırını kadın doğumcun daha iyi bilir gibime geliyor ama bir an önce gidip ilaç kullanmalısın bebek açısından doktorun nasıl dediyse öyle yap
zeynepsi Aslibh inşallah öyledir canım, burda okuyorum da benim değerlerden bi tık altı olana bile ilaç yazmışlar geç kalınmadan kullanılması gerek diyorlar, benim de içime kurt düştü 🙈
rosemomm ben her ay kan testini dahiliyede verip ilacımı yazdırıyorum kadın dogumcu da yazabiliyor ama tüm tetkikler açısından dahiliye daha mantıklı geldi