Ysn inanılmaz bişi ya bide çok tecrübesiz bi doktorda değil bildiğim kadarıyla, orta yaşlı. Ben evde test yaptım pozitif çıkınca yenibosna safa da genç bi doktora gittim bana kesen oluşmul kanaması var içinde bebek yok boş gebelik git eve düşer bu dedi gönderdi ağla ağla içim çıktı. Sonra Medicine gittim tea tavatze galiba böyle bi doktor vardı ona gittim kesende bi kanama olmuş durmuş bebek yok demek için erken beklicez biraz geç döllenme belki dedi bekledik ve 1 hafta sonra embriyo göründü ve ben şuan 18 haftalığım. Yani o ilk gittiğim genç doktor bana kabusu yaşattı progestan kullanıyodum bırak sen onu zaten düşcek bu filan dedi ben bırakmadım kullanmayı iykide bırakmamışım meğer bebek varmış. Allah doktorunda iyisiyle karşılaştırsın. Miyomum 5 cmydi o genç doktor bana hamile kal kal bunla bişe olmaz küçük bu dedi güvendim hamile kaldım meğer gebelikte büyüyomuş miyom şuan 10 cm oldu ve bebeğe büyük riski var . Ya bu nasıl doktorluk? Aslında önce miyomu aldırıp sonra hamile kalmam gerekiyormuş meğerse. Ya sinirlendim inan senin yazınıda okuyunca.