Gazelle39 9 haftalık hamileyim kontrolde doktor rahim arkanda kanama var dedi yeni başlamış olabileceğini söyledi ama öyle akıntıyla gelen bir kanamam olmadı erken farketti doktor kasıklarımda regli olacakmışım gibi bir ağrı var. Progestan fitil kullanmamı söyledi kullanıp faydasını gören oldu mu? İlk gebeliğimde düşük olduğu için bu gebeliğimde korkuyorum.
Gizem60 Gazelle39 faydasız olsa doktorunuz niye versin . Gayet faydalı zamanında ve doktorun dediği dozda almaya gayret edin bende kullanıyorum . Bir çok hamile de kullanıyor . Garipsenecek bi durum değil 🌸
Ezgi0608 Gazelle39 kanamam ve kahverengi akıntım olduğunda kullandım hala devam ediyorum çok şükür hiç bi sıkıntım kalmadı. Kendinizi yormayın bol bol uzanıp dinlenin 🙏🏽
ezgermshn Gazelle39 Bende de tam bu zamanlar kanama gözüyor rahimde hiç kanaman oldu mu diye sormuştu doktorum ama hiç olmamıştı çok şaşırmıştım bana yatmadan önce kullan baş dönmesi yapabilir demişti ben aylarca günde 1 doz kullandım meğer sabah aksammis şimdi 25+5teyiz artik 1 doza geçebilirsin dedi hiç kanamam olmadi 2 doz gerekirken 1 doz kullanmama ragmen fayda gösterdi mutlaka kullanın.
Zeynep1601 Gazelle39 bizde yaklaşık 10 hafta kullandık günde 3 defa 😕 kanamam olduğu dönemlerde bile ağlayarak progestan attığımı bilirim evin her köşesi progestan doluydu bide Bizim hem kanama alanı vardı hemde vajinadan geliyordu erken farkedilmiş şanslı sayılırsınız hafife almayın mutlaka düzenli kullanın💜
ezgermshn Hnd3535 teşekkür ederim düşündüğünüz için, evet hep vajinal kullanıyorum, yaptıktan sonra mutlaka uzanıyorum. Özellikle kullanmadan önce sıvı tüketmeyi kesiyorum ki içerde iyice kalsın wc ile akmasın gibi gibii yöntemleeer 😊