Puhu_ishak annekuzusu_ son 28 görünüyor uygulamada ama bugün saatte bir sancılarım var geceden beri Nisan veya su yok o nedenle tetikteyim 🤭
annekuzusu_ KumCi bizde bi zamanlar böyle başlardaydik çok şükür geçti zaman maşallah güzel yasayin çok güzel sağlıkla kucağınıza alın insallah mutlulukla bitirim her gününüzü 😍♥️🥰
KumCi annekuzusu_ ne güzel konuştunuz 🥹 5 yıl sonra tüp bebekle gelen mucize olduğu için insan Allah korusun korkuyor acaba kaybediyor muyum diye 🙃 ama tadını da çıkarmaya çalışıyorum doğrusu 🤭
Simgeee99 annekuzusu_ ay herkese bakıyorum ne kadar az kalmış 😅 124 günüm var daha zaman geçmiyor ama geçiyor gibi de😆
annekuzusu_ Simgeee99 bizimde bı zamanlar o kadar vardı ama geçiyor zaman güzel geçir bu zamanları sonra insan özlüyor 🥰🧿🥺😍
annekuzusu_ Minigimmmmmmmnaz hayır beli değil 38de gidicem bakalım inşallah beli olur artık kavuşalim 🥰🙈🧿 sizin beli mi
Ummyahya01 annekuzusu_ pazartesi doğuma gidiyorum inşaAllah rabbim yavrularımızı bize bizide yavrularımıza kavuştursun
annekuzusu_ Ummyahya01 amin inşallah sezerryan sanırım seseryan mi normel mi ogrenmek için hangi haftada gitiniz doktora