Okanbanu Merhaba kızlar ben 10 haftalık hamileyim akşamları ozelikkle mide bulantım kusma moluyo nasıl onleye bilirim
_Kubraaa_ Okanbanu bunu kesinlikle doktoruna danışmalısın. Sana bilgi verir. Başkasının önerisiyle hareket etme derim. Bu arada böyle erken bulantı kusmaların çoğu kız bebeklerde oluyor:)
Tufan_aras Okanbanu canım doktoruna git ilaç yazsın geceleri 2 adet prilam beni oldukça rahatlattı ki ben hiç bir iş yapamıyorum normalde kafamı bile kaldıramıyorum
Selinakbas Okanbanu 14ncu haftaya kadar bu durum normal karşılanıyor ♥️ Doktoruna söyle sana bulantı hapı versin iyi gelir 💐
-Ozlem58- 12haftalik oldum hala kusuyorum midem çıktı :) insAllah geçer ;)rabbim tüm darda kalanların yardımcısı olsun :)
[silindi] -Ozlem58- ben geçen haftadan beri mahfoldum, şuan 7+4. İlaç içmeme rağmen hala bulantım var. Nasıl geçecek bu günler bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun😔
-Ozlem58- [silindi] aminn aminn ;)bilmiyorum ki ben de ilaç içsem de icmesem de bulanıyor günlük rutin halinde banyo ile ahbap olduk:)) her girdiğim de yerleri de silip cikiyorum ;)