Nurgulavci 39.2 haftalık oldum bugün sabah alttan muayene oldum hem ağrı yaptı hemde leke hâlâ geliyor normal mi acaba birde açılma yok ama düzensiz sancı çıktı nst de
Duyulurum Nurgulavci ağrı yapması da leke gelmesi de normal. Ben ilk alttan muayene olduğumda biraz ağrın olabilir leke gelebilir demişti. Düzensiz sancılar da beklenen bir şey bu haftada. Doğum yakındır inşallah kolaylıklar diliyorumm
Likayolcusu Nurgulavci doğumunuz yakındır tetiklemiş olabilir ılık duş ve korunmasız ilişkiyi deneyin hemen başlarıyor doğumu 🥰
seher578 39+3′te iken ben zaten daha önce doğum yaptım dedim, ama yine de muayene etti. Ağrı ve leke oldu. Nst’de ağrı vardı, açılma da varmış. O gece yatış yaptım, ertesi gün bebeğimiz doğdu. Tetikliyor yani bence.
Nurgulavci seher578 sanırım tetikliyo yaa uyudugumda sanki bu kadar sancı Yok gibiydi şimdi tuvalete uyandım bilmem onunda etkisiyle sancı çoğalmış gibi sanki tam anlayamiyorum ki
miraninannesi_ Benimde çatı kemiğine doğum tetiklesin diye baskı uyguladı 2 gündür penguen gibi geziyorum genital kemiğim geçi ağrıyor
Likayolcusu Nurgulavci doğrudur ama zaten 40 gün dinleniceksiniz 😁😁 doğumu başlatmak için iyi olur bnece
miraninannesi_ Nurgulavci ayyy evet 3 gün bugun hala var korkmaya başladım kemiği mi kırdı bu ya doğurursam nasıl dayancam diye bile ağladım :))))))))