Selale_bati Hmervekara kafin olsa daha iyi olur erkekde kocam sorun cikarir kucukcekmece kanaryada oturuyoruz fazla uzak bir hastanede olsun istemiyorum
aysess Tugcetokgoz Orayı bende duydum önceden iyiymiş kadın doğumu ama sanırım el değiştirmiş güncel haber alamadım.
Tugcetokgoz aysess evet benim doktorum oradaydı el değiştirmiş o da başka bir hastahaneye geçmiş o hastahaneyide sevmedim ama Fatih hastahanesine alıştığım için beni oraya çekiyor sürekli 😀 geçen eşim gidip baktı ne durumda diye çalışanlar halen aynı ebeler falan duruyor hatta tanıdılar bile dedi malum üç çocuğuda orda doğurunca tanımışlardır dedim 😄
aysess Hmervekara Benim yakınım 7 sene önce orda doğum yaptı bende yanında refakatçi kalmıştım. Hiç sorun yaşamamıştık ilgilileri bayağı şuan nasıl bilmiyorum ama
Hmervekara aysess ben kontrollere oraya gittim doğumum nisa hast olcak ama hiç sorun yaşamadım elif hanım çok ilgili nstde genç hemşireler veya asistanlar ilgili kaç kez acile gitti ordada bi sorunla karşılaşmadım ☺️
aysess Tugcetokgoz Ya öyle mi :) iyiymiş o zaman kaç haftaliksin bir gorunebilirsin belki , bahçeşehir uzak bir fatihe ama ayak alışkanlığı da önemli :) Doktoru, Doğum fiyatı vs. Nasıl acaba bilgim olsa bende bir gorunurdum bize yakın orası
CansuCaTurkmen Çapa hastanesini kesinlikle tavsiye etmiyorum kaç tane arkadaşım ve kendi tecrübelerimle sabit söyleyebilirim ki ilgi alaka sıfır yaptıkları muamele çok kötü. Bezmiâlem hastanesine gidiyorum şimdilik bir problem yaşamadım hayırlısı Allahtan artık.
Hayalvemasal00 Selale_bati yani orasida oyle canim. E sende ozele vereceğin kontrol parasini dogumuna ver daha iyi canim. Hem devlet daha iyi ilgileniyor ve detayla arastiriyor. Özel hastane biseyin olsada olmasada her bi tahlile bussuru para istiyor. Yinede sn bilirsin canm :)
dilosss Ben çapa da Doğum yaptım ama benim farklı bi durumdu. Yani özel bi ilgi beklemeyin tabi ki ama hastane çok tecrübeli.. yapacağın şey sancını çekip doğurman olacak. Başka bişe degil hocaları çok iyidir en iyileri orada ama doğumu onlar yaptırmıyor öğrenciler ve farklı doktorlar var
Tugcetokgoz aysess 7 +5 im canım 😊sürekli gidiyorum zaten eşimin işyeri ve kayınvalidemler orda olduğu için ☺️Doktorları falan iyi ama şuanki ücretleri hakkında hiç bilgim Yok benimde doğumlarım normaldi hiçbir sıkıntı yaşamadım Ama eski bir hastahane ben doktorları iyi ve çok tecrübeliler diye tercih ediyordum
Tugcetokgoz aysess hmm anladım canım bizde Cuma pazarının oradaydık bizimkiler halen orda Ramada otelin yanında ☺️
mucizem_0809 Selale_bati ben kadın doğum için hiç gitmedim oraya ama ali diye bi doktor için iyi diyolar yıllar önce biyopsi oldum orda hemşire ve doktorlara hasta olmuştum o kadar ilgili ve iyilerdiki evime yakın olsa bende giderim sürekli
Mstfnnannesi Bende Cerrahpaşa ya gidiyorum 39 haftalık hamileyim memnunum ıyı ılgelenıyolar ınşallah doğumda da memnun kalırım 🙏
hamide1905 Mstfnnannesi hala kullanıyormusun programı bilmiyorum ama bisey soracaktım doğum odaları nasil tek kisilikmi yoksa kalabalıkmi