Burcubyrz Hanımlar 5. Haftada üçüz olduğunu öğrendim 6. Haftada kalp atışlarını dinledik.. 8 haftadayım şuan üçüz gebelik doğum hikayenizi anlatırmısınız nasıl geçiyor kaçıncı haftada doğum yaptınız🤭🤭🥹
Emra35 Burcubyrz normal yollamı yoksa tüp bebek falan mı canım hayırlı olsun bu arada Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Damlasuu Burcubyrz burda üçüz gebeler görmüştüm sanki forumda var diye biliyorum bende çift yumurta ikizlerine hamileyim canım 32.haftamızdayız hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza🫶
Bulbulyuvasi Ay Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hep ikizim olsun istemistim mevlanın taktiri çok sevindim senin adına ya ne güzel hepsini aynı giydirirsin çok güzel bir histir ayy ❤️
Burcubyrz Bulbulyuvasi sağol canım allah razı olsun en güzelleri senin olsun evet değişik bir his o kadar alıştım ki birine bişey olsun çok üzülürüm dualarına benide alırsan mutlu olurum ♥️♥️🤲🏻
siyahinciii Haftada tek kalp atışı duydum 13. Haftada tek yumurta ikizi olduklarını öğrendim şimdi 23. Haftadayız paşalarımla bize de sürpriz olmuştu sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah miniklerimizi
Hatun_tuncer23 Burcubyrz merhabalar ben de 3 üz hamileyim 19 + 3 günlüğüm Sağlıkla kucağımıza aliriz inşallah yavrularımızı🙏🙏🙏
sacmalamakizim Burcubyrz MasAllah çok nadirdir böyle üçüz dördüz gebelikler 🧿 Kendiliğinden mi oldu yoksa tüp bebek mi canım merak ettim? 😊