Gulsahb Merhaba ben adetime bir gün varken kan testi yaptırdım hcg 1182 çıktı. Herkes çok yüksek diyor ben de çok tedirgin oldum kızlar acaba bir sorun mu var benim gibi değeri olan var mı ilk tahlilde
AysegulAloluAcikgoz Gulsahb üstüne görmüş olabilirisiniz fark etmeden haftanizda tahmin ettiginizden fazladir bu sebeble olabilir. Ya da Ikiz gebeliklerde yuksek ciktiginida duymustum. Endiselenmeyin kadin dogum doktoruna gidin iciniz rahat etsin. Ve hayırli olsun 😊
mom02636 Gulsahb maşallah ne güzel işte sevinin sizi strese sokanları da duymayın bebek çok güzel gelişmiş işte daha ne istiyorsunuz hemen tutmus demek ki aşırı yüksek bi değer de değil ben ilk hamileliğimde adetim 3-4 gün geçmişti doktora gittiğimde 3700 lerde çıkmıştı değerim
Dml_bgrc mom02636 keşke bende yüksek olduğunu öğrendiğimde siz cevap verseydiniz beni çok korkuttular dış gebelik Mol gebelik bilmem ne diye 😊
Gulsahb Dml_bgrc walla bana da öyle diyorlar o yüzden stres oluyorum biraz gerçi daha doktora gitmedim kese görünmez diye ama
Dml_bgrc Gulsahb benim adetime 4 gün varken 900 lerdeydi 5 haftalıkken 10000 oldu hiç korkma 6+1 de kalp atışı dinlenildi gayet de sağlıklı maşallah
Olgu Hiç stres yapma erken yumurtlamışsındır gelişmiştir çocuk:) o zaman haftalar içinde toparlar kendini milletin çocuğu 2 hafta ileriden gidiyor bazen doktorlar hiç birşey demiyor
BuseBasderici Gulsahb canım değerin yükseklikle alakası yok bende ilk öğrendiğimde 2208 di. Hormonlarla alakalı o
Gulsahb BuseBasderici canım bilmiyorum ki ben. Yan tarafta yazılan haftalıklar ile çok yüksekti. Benim de asla öncesinde olmuş olamaz ben daha yeni evlendim. Bu kdr yüksek çıkınca kimi mol kimi dış kimi de ikiz olabilir dedi 🤔