Shrnvayshn Merhabalar. 2 gündür az az doğum nişanım geliyor ama hiç tık yok gün içinde bi kaç kez sancı gelip gidiyo ama hiç doğuracakmış gibi değilim😬 2 gün önce doktor çatı müayenesinde 2 parmak açılma var dedi ama hiç oralı değilim gibi
1anne2bebek__ Shrnvayshn gece geldi suyumla beraber. Ama baya bi kanlı geldi. 2:30 da farkettim. Öğlen doğum yaptım. Suyum geldiği için suniyle destekledi doktorum sancımı belli bir açıklıktan sonra
cennetinsusu Shrnvayshn İlk bebeğimde ertesi gün aynı saatlerde doğurdum. 2. gebeliğim 2 gün önce geldi tık yok. 🤭 dün doktora gittim açılmamda yok nasip bekliyoruz 🙈
Virgohome Aynısını yaşadım ve 2 gün sonra doğurdum bi anda sancıların gelecektir bende nişanım geldi ama turp gibiyim ne sancı ne bilet var derken doğurmaya gittim 😂😂😂🤭
FilizinAnnesi Kızımda nişan geldikten üç gün sonra aşırı bi kanamayla yatışım yapıldı sonrası yavaş yavaş kasılmalar ve doğum🐣
Shrnvayshn FilizinAnnesi bazılarında nişanın önemsiz olduğunu okudum umarım yormaz beni de çabuk gelir😬
Shrnvayshn 1anne2bebek__ bende çok kanlı aşırı miktarda olmuyo ara ara pembemsi gibi geliyo, daha çok tuvalete giderken oluyo, dün iç çamaşırıma da bulaşmıştı
1anne2bebek__ Shrnvayshn herkesin farklı oluyor canım. Benim bu 2. Doğumum olacak inşallah 🤲 hani şöyle sancı gelir böyle Doğum başlar bile diyemiyorum. Nişanı gelip Bikaç saate doğuran da var günlerce bekleyen de. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun Bir avazda kurtulun inşallah 😄
Minikannemm Shrnvayshn 2 gün boyunca nişanınız nasıldı yani rengi sarımsı veya yeşilimsi gibi miydi? Bende doğum yapacağım 39+4 haftalığız 2 günden beri bendende akıntı geliyo sarımsı sümükümsü bişey o yüzden sormak istedim ilk doğumum olacağı için çok fazla bilgim yok açıkçası 😊
Tubacngl Shrnvayshn Nişanım çatı muayenesinden sonra gelmeye başladı 2 cm açıklığım vardı ve bebek çok aşağıdaydı suyun her am gelebilir dedi doktorm 4 gün sonra doğum yaptım 5 cm açıklığım oldu suyum gelmedi sezaryen oldum gerçi
Yeniannis_ Shrnvayshn canım bende ilk su geldi tutamadım altıma işedim sandım 😂 sonra sulu kan geldi pembemsi. Yoğun değildi