Mlk_ Kızlar 25 nisanda adet olmam gerekiyodu olmadım 6 mayısta lekelenmem başladı 13 gün oldu hala çamur gibi akıntım oluyor test yaptım az önce tek çizgi çıktı hamilelik olsa çıkarmıydı testte acaba 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
annesinin_kelebekleri Mlk_ sizi üzmek istemiyorum ama bende aynısını yaşadım 7 gün sürdü doktora gittim hamile değilim, yumurta catlamamis kist oluşmuş
Mlk_ Leman2001 ay inşallah benimde öyle olur ya biraz ümitsizim pcos olduğu için 2 yıldan beri deniyoruz 25 mayısa randevu aldım gidicem 🤲🏻🤲🏻
Mlk_ Ftmnurkc 25 nisanda olmam gerekiyodu olmadım 6-7 mayıs leke gelmeye başladı ve hala devam ediyor
Ftmnurkc Mlk_ reglinden 1 hafta geçer geçmez testte çıkıyor eğer negatif çıktı ve lekelerin oluyorsa hamile değilsin bende de olmuştu aynı seninki gibi
Mlk_ Ftmnurkc peki sizinde lekelenmeniz bu kadar uzun sürmüşmüydü bugün 13. Günüm ve hala leke geliyor
nesli5154 Mlk_ Ama lekelenme bir gün veya 2 gün sürüyor ve testte o durumda pozitif çıkıyor diye biliyorum ama tabıkıde doktora gitmen daha mantıklı yada kan testi ver orda net olursun en azından
Ftmnurkc Mlk_ ilk önce lekelenmiştir 2-3gün sonra regli oldum sen kesinlikle doktora görün hormonsal birşey olabilir
Mlk_ annesinin_kelebekleri test yaptım canım üzülmüyorum ama can sıkıcı bi durum 13 gün oldu devam ediyor pcos olduğu için belki oluyo dicem ama ilk defa böyle bişeyle karşılaştım🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Mlk_ nesli5154 25 mayısa randevu aldım en yakın o tarihe varsı ozmn gidicem canım hayırlısı artık🤷🏻♀️😊