secilertu Var mı acaba aranızda bu sorunu yaşayan? Dişçiye gittim ve hamilelikte olabileceğini söyledi tedavi uygulayamadı ve bu durum beni çok rahatsız ediyor 😔 29+5deyim Doğuma kadar yemek yemem zorlaşacak resmen
Melis_tugba secilertu bendede var üst ön diş etim resmen şişmiş ve kanıyor resmen bir insanın burnu nasıl kanar sa o şekilde yemek yediğimde canım acıyor ağzımı kan topluyor ve daha cok şişiyor ne yazıkkı bendede var o durum 😔 aşırı derecede rahatsızım
Ozy secilertu bendede bi aralar oluyordu dislerimin arasinda et cikmisti resmen her dokundugumda kaniyordu suan 22+0 fircalarken kaniyor ama düzeldi eskiye göre .
cherry6128 secilertu benımde cok kotu ozellikle son 3 haftadır dişlerini fırçaladığımda cok kanıyor. Diş etlerim çok kotu oldu. Yemke yerken bile rahatsız oluyorum artık.
Yoncaarslan secilertu Benimde o donemlerde ayni o sekildeydi paradontaksla yavas yavas kanatarak fircaladim hep, karbonatli suyla gunde 3 kere gargara yaptım, gece yatarkende sirkeli suyla calkaladim agzimi bu sekilde atlattik
secilertu Melis_tugba evett aynı yer benimki de ve şikayetlerimiz de birebir aynıymış 😢 çözüm olarak denediğiniz bir şey oldu mu ? Sonuna kadar çekilir mi ki bu ? Yemekten kaçar oldum resmen
Melis_tugba secilertu vallaha bilmiyorum sabah uyandıgımda dişlerim kanamıs vazıyette yani gargara fırcalama yaptımda etkisi yok ve cok rahatsız hissediyorum eşim dişlerin kötü olmus diyor 😔 ama hamilelil hormonlarından oluyor hamileyken dişciyede gitmek istemiyor insan korkuyo herseyden
deletedmom6295 secilertu hindistancevizi yapı ile gün içinde birkaç defa oil pulling yapın. internette ayrıntılı anlatımı mevcut. ben 2-3 ay önce yaşadım ve şifayı hindistancevizi yapında buldum
secilertu Melis_tugba gittim dişçiye ben ama hiç bir şey yapamadı zaten hamilelikten dedi geçti çözüm yok yani 😔
secilertu deletedmom6295 çok sevindim bunu duyduğuma inşallah bize de faydası olurrr hemen bakıyorum çok teşekkür ediyorum denemekte yarar varrr 😊
secilertu Ozy aynen işte sorunlarımız hep aynı 😔 benimkinde hafifleme yok git gide kötüye gidiyor.. kanayınca zor durduruyorum bardaktan boşalırcasına akıyor resmen.. inşallah hafifler zamanla yoksa yeme içme çok zorlaşacak
secilertu deletedmom6295 teşekkür ederim canım ben de bakayım ordan 😊 sonucu sana güzel olarak bildiririm inşallah 😁
secilertu Melis_tugba hem de nasıl😔 bardaktan boşalırcasına kanıyor zor durduruyorum resmen.. konuşurken de önde olduğu için dikkat çekiyordur elbette. Ben Hindistancevizi yağını deneyeceğim olmadı sen de dene belki bize de çare olur
deletedmom6295 secilertu üçüncü günden sonra farkı fark edeceksin hem çatlaklar için yağlanmak için de harika bir çözüm😉
Melis_tugba secilertu aynen onu bende alıcam tuzla ovdum karbonst filan nafile 😁en son eti ordan sökcem az kaldı
secilertu deletedmom6295 inşallah canım 😊 ben çatlamamak için sarı kantaron yağı kullanıyorum ama bundan sonra ikisini karıştırıp kullanırım 😉
secilertu cherry6128 benimki de öyle kanamayla başlamıştı hala da kanıyor ve üstüne üstük diş etim uzadı resmen diş boyuna geldiler görüntü de berbat 😔 bakalım çözüm arıyoruz inşallah fayda görürüz
secilertu Yoncaarslan bu yöntem de denenebilir çok teşekkür ediyorum 😊 diş macunumu değiştireyim size de sonuçları haber ederim inşallah ☺️
Cglfdn secilertu benimde öyle 😥 bide tam ön dis etim kocaman oldu. Her fircalama yada durup dururken kaniyor. İnşallah doğumdan sonra düzelir.
secilertu Cglfdn demek ki hep ön taraftan yakalıyor bu 😔 benimki de öyle hem görsel olarak da çok rahatsız edici bir şeyler yerken hemen kontrol ediyorum resmen kanamış mı diye çok zor ya .. inşallah bir an önce çözüm yolu buluruz size de acil şifalar diliyorum