Gulnur Doğumda hediyelik ne dagiticaksiniz bn ilk dogumumdada özenip biseyler yapmıştim şimdi kararsizim gereksiz görenlere saygım var 🤣 ama heves ediyorum fikirlerinizi paylasirmisiniz
beyzacmvrc Gulnur mika kutu da bubble mum aldım. Suslemesini de kendimiz yaptık annemle ☺️    
karansmomm Ben doğumda değilde bebek Mevlüt hediyeliği olarak çikolatayla birlikte makrome magnet yada anahtarlık dağıtmayı düşünüyorum ☺️
gokcemom16 Bebek mevlüdü yaparsan hediye için bütçe ayırabilirsin ya da ilk doğum gününde. Onun dışında hastane ve eve ziyarete gelicekler için bir çikolata yeterli bence :) ya da aileniz için 10 15 tane anahtarlık olabilir
Gulnur gokcemom16 mevlüt dusunmuyorum doğum için gelenlere çikolata ayrıca anahtarlikta olabilir evet
beyzacmvrc Gulnur inciden anahtarlık yapıyorlar gayet basit ilk başta onu düşünmüştüm ben deneyebilirsiniz YouTube da videoları var ☺️
aysuyenihayat Gulnur ben hediyelik şans bilekliklerinden yaptırdım. Onun yanında da çikolata ve şeker hamuru kurabiye vericem
Yaseminki Ben açacak magnet yaptirdim 20 adet çok fazla yaptırmaya gerek yok mevlude bisey yaptirmayacagim