cahilelafanlatamazsinyorulmaa Mucize_24 iyi çıkmış amh değeriniz düşük değil, diğerleri de iyi ama şeker testiniz biraz yüksek çıkmış
Mucize_24 cahilelafanlatamazsinyorulmaa İnternetten baktığımda 20 29 yaş arası amh değeri 1.8-7.5 arasında olmalı yazınca endişelendim
Mucize_24 Zeyno0163 İnternetten baktığımda 20 29 yaş arası amh değeri 1.8-7.5 arasında olmalı yazınca endişelendim
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Mucize_24 yüksek amh değeri pcos oluyor genelde internete çok bakma ordaki referans aralığı neyse ona dikkat et
nazsimaova cahilelafanlatamazsinyorulmaa lh yüksek olursa pcos oluyo amh yumurtalikk rezervi hakkında bilgi verio yanlış bilmiosam kalitesiyle alakali
cahilelafanlatamazsinyorulmaa nazsimaova pcos olanlar da amh değeri de yüksek oluyor ben öyle biliyorum pcosu çok ileri derecede olanlar da oluyor bu durum
nazsimaova cahilelafanlatamazsinyorulmaa anladm çünkü bnde pcosluyum ondan dedim hem ultrason görüntüsü olarak hemde hormonlar bozuk ama amh iyi cikiyo bnm dek kişiden kişiye degisiyo