xbebegimx Kizlar bebekle ultrasondaki goruntusu ,simasi ayni olan var mi benim kiz ayni baba simdiden sanki😂
Zehra_25x xbebegimx benimki yuzunu gistermiyorki 😂 yandan bi yanagi gozukuyor babasi ayni ben diyor 😂😂😂
ms_annisko xbebegimx son haftalardaki görüntüsüyle aynıydı benim kızım sonradan yavaş yavaş değişiyorlar 🫠
xbebegimx Zehra_25x hahaah bizimki baya pozlar verdi doktor bile ddi babaya benziyor diye ama ultrasonla dogunca farkli oluyor mu acaba belki bize benzicekler😂😂
cahilelafanlatamazsinyorulmaa defneemom ahahaha baktım da hareket yapmış gibi yumru yaptığı elinde belli oluyor 🤭😂
beyzacmvrc defneemom yaa baya aynı buuu 🥲😍  Profildeki de detaylı usg den kalan 🥲 yukarıdaki de son kontrol 34+6 da☺️ Herkes o zaman bana benzetmisti, son kontrolde de doktorumuz kendini kopyalamissin resmen gözler iri ağız burun her yer sen diyor 🤭 çok merak ediyorum inşallah eşimin küçüklüğü gibi sarı olurda kalanı bana benzese de olur 🤣
Zehra_25x xbebegimx renklide cektirdik eli yuzunden gitmiyor doktor bile dedi ne inatci sen anca dogdugunda gorursn artk dedi 😂😂😂
ms_annisko xbebegimx evet özellikle de bebekliğime cok benziyor her gören kendini doğurmuşsun diyor çok hoşuma gidiyor benim de 😍
cahilelafanlatamazsinyorulmaa defneemom Allah’ım ya sen minnacık bir bebesin bu yaşta ne hareketi çekiyorsun🤭 gelecekti kaynanasıyla görümcesine mi çekti acaba benle baş edemezsiniz falan 😁😁