Hacis Adeninannesiseren kesinlikle Nursel hoca Harika bir kadın hem eskiden tanıyorum hem doktorum hemde eşimle aynı hastanedeler o yüzden ona gitmeni tavsiye ederim ilgisi alakası çok güzel 😇🙏🏼
Burcink Hacis tanıyorsanız birşey soracağım sürekli normal doğuma yönlendirdiği ve son ana kadar doğum konuşmadığı doğru mu?
Adeninannesiseren Arkadaslar mesajları tam okuyamıyorum da ben medlinea karar verdim. Doğum fiyatları nedir bilen var miii
Anneolacak Burcink aynen oyle. Kuzenimin doktoruydu normal dogum yaptiracakti kuzenim video izlemis korktu biraz nursel hanim cok kizdi yapma etme resmen yalvardi . 40 haftalik sezeryan oldu 😂
Anneolacak Burcink gecenlerde acillik oldum nursel hanimin ebesi de ordaydi daha smdiden sna normal dogum yaptrcaz degl mi dedi
Hacis Burcink yani pek konuşmuyor Doğumla ilgili stres yapmayalım diye sanırım ama genelde normal Doğumdan yana kendisi
Burcink Anneolacak bende böyle kadınların normal doğuma zorlanmasından hoşlanmıyorum 🤬 zorlandıkça daha da korkuyorum çünkü Nursel hanımda bu olay beni korkutuyor
Anneolacak Burcink ama benim kuzenim inanilmaz rahat bir hamilelik gecrdi ve normal doguma cok musaitti. Ne guzel iste en sagliklisi normal dogum:) ama en son tercih tabki annenin. Istemezseniz zorlamazki
Hacis Adeninannesiseren nezihi hocayı tavsiye ederim oda işinde iyidir medlinedan dolayı tanıyorum kendisini
Damlaamine İlk önce sevgi sarı demir e gittim gercekten cok tatli bi bayan. Çevremdekiler ayşe parlak gümüşü önerince oraya gittim 2. Kontrolde ama muayene ücreti 250 tl son aylarda nasıl olur tereddütlüyüm. Haftaya tekrar ayşe hanıma gidecektim kongredeymis bu sefer nursel hanıma aldım randevu bide onu deneyeceğim kararsızlık diz boyu 😄
Damlaamine Anneolacak ya banada birisi önerdi yine onu. Ama düşününce muayene ücreti 200 tl biraz fazla gibi 250 tl verip ayşe hanıma gidilebilir diye kararsizim 🤔
Sule2209 Hicran hanıma gidiyorum ben ve gayet ilgili sıcakkanlı bir doktor. Tavsiye ederim kesinlikle Ortadoğu hastanesinde
Anneolacak Damlaamine benm aklimda basindan beri nursel hanim vardi ama ayse hanimdan da cok cok iyi seyler duydum yalnz ayse hanim cok yogun belki ulasamam diye tedirgin oldum yoksa detayli ultrasonu falanda yapiypr kendi
Damlaamine Anneolacak aynen o korkuda oluştu bende. Normal doğum istiyorum ayşe hanım doğumuma giremeyecekse boşuna o kadar muayene gitmenin bi anlamı yok gibi. Nursel hanım daha ulaşılabilir gibi