Sedaahmet Anneolacak canım ben yapacam dedi. Eğer kendisi yapmasaydı bana baska doktora git derdi heralde. Bende tam bilmiyorum gidince oğrenicem artık.😊
Adeninannesiseren Anneolacak bugun gittim gayet güzel karsıladı. Cinsiyetini dört bes gün once benim doktor soylemedi bayram bey hemen soyledi hiç tereddütsüz. Bundan sonra sizden devam edecegim dedi geçmişe yonelik herseyi sordu. Kaydımı olusturdu ben memnun kaldım yaa ondan devam edicem
Anneolacak Adeninannesiseren super demistim iletisim cok onemli diye genelde bana hep cok ters aksi soru sorulmasina sinirleniyo falan demislerdi demekki oyle biri degl
Asilinannesi Adeninannesiseren Adeninannesiseren çok doğru bir seçim ben açıkçası Doğum doktorlarınında çok vıcık olmasını sevmiyorum Bayram bukanda tam istediğim gibi bir doktor 👏🏻
Adeninannesiseren Feridegul annemin doktoruydu 13 yasında simdi erkek kardesim iyi diyor annem bu kadar :)
Anneolacak cnssy bacak agrisi neden oluyormus ? 12 haftaligim bende uyandigim kalca kemigi agrisi cekiyorum hep
Melike658 Az önce Metro hastahanesi Ferhat Erol’un yanından çıktım fikir isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok memnun kaldım kendisinden haftalardır bir çok doktor değiştim ama kendisi kafama çok yattı seni kasmıyor sıkmıyor sorularına cevap veriyor.
minik-mucizem Cgdm01 daha çıkarmadım canım ben 2019da dogum olursa kartı tekrar ckarmak durumunda kalırmışım ıptal olurmuş o 2018 oldgu için. Çarşıda çetinkayanın orda yaplyomus tam yerini blmyorum eşim yapıcak yaptrdgnda yazarım tekrar buraya 😊
Tubasim Burcink Nursel hocadan memnun musunuz ? Ayşe hocaya kıyasla nasıl bi doktor aceba ? Hamile değilim henüz ama devamlı Ayşe hocaya gidiyorum düşük yaptım da.
Tubasim Anneolacak Nursel hocadan memnun musunuz aceba henüz hamile değilim ama düşük yaptım Ayşe hocaya gidiyordum. Ayşe hocaya devam edersem sanki o günler aklıma gelecek gibi aceba Nursel hanımdan memnun kalır mıyım ilgisi ve bilgisi konusunda