Aysenuryamac Kızlar 14 haftalıkken üşüttüğümde nane limon ıhlamur falan içtim ilaç kullanamadgım için arkadaşlarım düşük tehlikesi olur o olmasa bile erken doğuma yol açabilecegini söyledi doğrumu yaşayanlar var mı acaba ıhlamurun zararı olurmu
mom02636 Aysenuryamac hayır kesinlikle zararı olmaz aksine doktorlar bile ıhlamur icin ama ada çayı falan kesinlikle içmeyin diyor asıl diğer bitki çayları erken dogum yada düşüğe sebep oluyor ıhlamur un sakıncası Yok içiniz rahat olsun
2405 Aysenuryamac canım bende ıhlamur içdim 21 haftalığım biley olmaz bence bende kullandım fazlada düşünme canım kafanıda ağrıtma bitki çayları zararlı dedi doktorum sende dikkat edersin fazla içmezsin yinede canım :)
Ozge1008 Aysenuryamac bende 14-15 haftalardayken grip olmuştum. Doktor ilaç vermek istemiyorum nane limon ıhlamur falan içerek atlatmaya çalış demişti. Zararı olsaydı iç demezdi heralde🤷🏻♀️
Tiredmother Canm benim hamileliğim riskli bitki çaylarını önermiyorum dedi doktor. Ben içmiyorum ama içtiysen litrelerce içmemişsindir zaten korkma bi şey olmaz inşallah
Nehirce Ihlamur içmeyiniz hamilelikte önerilmiyor. Aynı haftalarda iken ben de nezle olmuştum iki farklı doktora gittim ikisi de ıhlamur asla içme ama nane limon içebilirsin dedi. Bol bol portakal sıkıp iç, mandalina ye.
Aysenuryamac Çok teşekkür ederim ilk hamileliğim olunca herşeyden bilgim olmuyor bitki çaylarının zararlı oldugunu bliyordum ama ıhlamur herhangi bişey yapmaz diye içmiştim şükür 19 haftadayım düşük gibi bişy yok ama erken doğuma neden olur mu ki çok korkmuştım