mucizemizibekliyoruzz Buketsavaskozak hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım 39. Haftadayım 1 defa bile içmedim bebeğimi düşünerek dumanını bile solumadım yanımda da içirmedim
Pelomm Zararı yok deme illaki sorun çıkıyor. İçenler dığurdu bişey çıkmadı da deme.Doğduğunda olmasa bile ileriki yaşlarda kronik hastalık oluyor. Ben ilk gün bıraktım ve 15 yıldır içiyordum. ayrıca vesile oldu iyi de oldu kurtuldum. Sigara emzirirkende çok zararlı. Sigara içen biri nefesini bebeğine verdiği anda pasif içici ve ciğerlerinde leke burakabiliyor. Zaten hepimiz zararlı olduğunu bilerek içtik ama bu başka bişey. Allah hepsinin hesabını sorar. Sabiye günah içme nolur
AsyaResul Planlı gebelikse sigarayı bıraktıktan sonra korunma bırakılsa keşki de bebelere zarar olmasa kimseyi kınamak istemiyorum yanlış anlamayın ama o sebinin savunmasız birşekilde içinde o zehirli dumanlara maruz kaldığını bilerek nasıl vicdanınız rahat ediyor ? Allah vermesin eğer onlara birşey olursa sebeb aramaya gerek yok. Allah yardımcınız olsun da tez zamanda bırakın
Erham Hamile kalmadan önce çok dua etmiştim tiksineyim diye elhamdülillah rabbim tiksindirdi 6. Haftada şimdi 11 hafta bitti kokusuna bile dayanamîyorum