Anne1-9 Merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim İlk haftalarda bebek hissedilir mi karından ya da kalp atışı falan Sanki hiç bir şey olmayınca belirti falan insan korkuyor 🤔
seyda53 Anne1-9 hayır henüz hissetmezsiniz daha çok küçük çünkü ilerleyen zamanlarda daha fazla hissetceksiniz🙏🏻
Yagmurr1 Anne1-9 şuanlık çok erken ben 15 haftalığım da hissetmiyorum yani doktorum 19-20 de anca hissedersin demişti ilk gebelik değilse 17-18 de de hissediliyor
kubracetin Anne1-9 oğlumu 18 de hissettim şuan kızıma hamileyim 15 de hissettim kişiden kişiye değişir daha çok çok erken 🙂
Bekaske Anne1-9 benim de 9+2 haftalık ya ne mide bulantısı ne bisey hiçbir şeyim yok aşırı garip hissediyorum hiçbir belirti olmamasına sadece hafif karın ağrım oluyor o da bazen baska hiçbir şeyim yok😬
Bekaske kubracetin her dediğimde maşallah diyorum bundan önce bir düşük yaptım 7 haftalıktı o da hiç belirtisi yoktu sadece iştahım çok açıktı şimdi o da yok bazen eşime nazlanıyorum midem bulanıyor falan diye ama yok yani 😂😂
kubracetin Bekaske bulantı kusma da çok yıpratıcı kimi insanda olmaz zaten kalbini bozma inşallah sağlıkla tutunur sana sağlıcakla alırsin kucağına büyütursun hayırlısı ile 🙂
Anne1-9 Aynen minikte İşte insan belirti olmayınca böyle tuhaf oluyor korkuyor Daha önce de 3 düşük yapınca korkuyor insan 😒🤔