Kızlar bu haftada doğum kanalında olmayan bebek normal doğum için uygun değil midir? Sancı vs. De çıkmıyor ayrıca nişan falanda gelmedi benden. Acaba bu durumu yasayıp doğum şekliniz nasıl oldu 🌸
40+0 bebek hala doğum kanalında değil
Busra40 40 dan sonra bebeklerin kakasını yapma ihtimali olduğu için kendi isteğimle hastahaneye yatmadığıma dair imza alıcakmış şuan bebeğin herşeyi normal ama nst de hafif sancılar dışında bişey yok, bebek kanala da girmemiş. Normal istediğim için cuma günü istersen yatırayım suni vereyim ama daha kanala bile inmediği için işe yarayacağını sanmam dedi bu araba bebekte 4 kg olmuş zaten
- Düzenlendi
Busra40 çok sevindim :) sağlıkla büyüsün inşallah. bende yarın sezeryan olacağım. Merak ettiğim bi şey var sadece belden aşağısını mı uyuştırdular ve bebeğin doğum esnasında falan acı hissiyatı oluştu mu, tahmini ne kadar sürdü ve odaya geldikten sonra çok ağrılı süreç yaşadınız mı :(
Hhcan insaAllah her şey gönlünüzce olur. Evet spinal yani yarım uyuşturma yapıldı. Doğum öncesinde heyecan korku olmadı dersen yalan olur ama başınızda bir ebe sizi teskin ediyor sürekli. anestezide biraz midem bulandı hemen ilaç yaptılar. Operasyon başlayınca hiçbir şey hissetmiyorsunuz hemen olup bitiveriyor 5 dk da falan bebek çıkıyor ondan sonrası dikiş 20 dk sürüyordur belki. Sıfır ağrı diyemeyeceğim sonrası için ama anestezinin etkisi geçince hemen ağrı kesiciler falan yapılıyor. Hemen hemen anestezinin etkisi 5-6 saat sürdü. Sonra açıldık. Dediğim gibi ağrı o zaman hissettirdi oda yaklaşık 2 saat falan şiddetli olup yataktan kalkmak biraz mesele oldu. Sonrasında ağrı hafifledi. Bol bol yürüyüş iyi geldi yaklaşık 14 saat sonra ilk gazı çıkarmayı başardım 😂 bol bol komposto kahve içtim. Zaten katı yiyemiyorsunuz gaz çıkarana kadar.