basakaydemir minikavakado kilosu boyu nasıl kızınızın ? Ay bi de baya olmuş sizin eminim çok zordur bi avazda inşallllaahhh çıkaralım 🤗
basakaydemir Muazzezeker kaşık ağrısı olması çok güzel yavaş yavaş açılıyordur yumuşuyordur rahim benim kasıkda falan hiç bişi yok
Kbramhmt 37+5 im 23 Mayıs sezeryan günüm ama bi kaç gündür yürümekte zorlanmaya başladım baya bakalım umarım doğumdan sonra da çabuk iyileşirim
_yfs_ basakaydemir 38+3 günlüğüz hiç belirti yok bel ve kasık ağrım var mide desen fena gece dönme işkence sol tarafa yatmaktan o tatafım şiş ve kemiklerim acıyor tüp mide ameliyatlı olduğum için normal doğum riskli dedi doktor yarın sezeryan günü alacağım ☺️
SaHil_Hayat basakaydemir perişan 😫 😂bian önce doğurmak için başladım Squat yapmaya merdiven inip çıkmaya ahududu çayı ananas falan derken elbet bir gün 😍😂
Annecim58 basakaydemir yarın 38 haftalık olacağım yalancı sancılarim var ama doğum sancısı değil daha el ayak şişmesi var nefes darlığı mide yanması boğazıma kadar vuruyor 2 günde bir ağrı kasılma oluyor geçiyor ilk oğlum 38.haftada doğmuştu ama bu geç gelecek gibi sanki 😏🤭