basakaydemir Nişan geldi mi doğum belirtiniz var mı ? Nasılsınız son günler de ? Bir de bu sancı kasılma olayı benim kafamı çok karıştırıyor siz de durumlar nasıllll
ilaydailem basakaydemir 37 deyim hiç bi belirti yok sadece kasıklarım belim hafif adet sancısı gibi geliyor gidiyor bide çok çabuk yoruluyorum benim kızda iyice harekete geçti anlamadım 😀
Tiiffany basakaydemir 37 haftadayim Sabah cok erken saatte mide bulantısı karın kasık ve bel agrısı ile uyandım ki hiç böyle olmamıstı sımdıye kadar. Karın sertlesmesi basladı Ve 1 haftadır afedersiniz ishalim hamur tükettiğim halde 🤷♀️ Sancım hafif var regl gibi. Sancı dönemlerinde benım kıpırtılar azalıyor nedense. Ama sezaryen olucam p tesi dogum var
Narinsuu basakaydemir durumlar vahim😅 şimdiye kadar gayet iyiydim ama iki gündr ayakta duramyrn çok . Belim aşırı ağrıyr. Yan yatınca kalçalarım ağrıyr. Karnımda sertleşme çok oluyr valla her an doğuracak gibi sisim
Damlakahriman 38 deyim perişan haledeyim nişan va gelen giden yok aşırı mide ağrısı bulantısı var tuvalet problemi desen var bebek hareketleri aşırı arttı böyle olan var mı
engineermom_ Damlakahriman bende böyleyim midemin bulantısını ilk üç ayda bu kadar hissetmemiştim bebek birde ayaklarını gidip gidip mideme baskılıyor fena oluyorum artık
Baraninci_35 39 +1 haftalik oldum kızım gelmek istemiyor herlade ağırlaştım çok çabuk yoruluyorum bian önce sağlıkla gelsin inşallah
Simyaci Bugün itibari ile 38 oldum. Nişan, kasılma, sancı vs. Yok ancak inanılmaz bir el ayak ağrısı ve nefes darlığı var. 😊
basakaydemir Tiiffany ishal de bir belirti sezeryan istekli mi olacaksınız benim de ilki sezeryan bu sefer ssvd deneyeceğiz
annekuzusu_ basakaydemir 10dakikada bir oluyor bazen de yarım saate bir ayağa kalkınca zaten hep sert oluyor
basakaydemir annekuzusu_ bu kasılma işte aslında doğum sancısı diyorlar ya ben anlamıyorum biz nasıl bi sancı bekliyoruz :D
annekuzusu_ basakaydemir ama ağrı yok ki şu gelmesi yok sadece sertleşme oda normel diyor doktorlar yani bu sancı değil bence sancı böyle olmaz
Meltems53 basakaydemir hafif regl ağrısı gibi beline ve karnına vuruyor değişik bir ağrı anlaşılıyor zaten. Ama ben sancıdan dolayı doğurmadım aniden suyum geldi.