Nilgun-95 Kızlarrrr içim yanıyor 🔥 şurup da kullanmak istemiyorum süt fayda ediyor farklı önerisi olan var mı
Dilekata123 Nilgun-95 valla canım cayır cayır yanıyordum yemek borum deliriyordum renny falan kullandım fayda etmedi gaviscon şurupla hallettim şuan çok rahatım eğer istemzsen elma tüketebilirsin iyi geliyor diyorlar birde dondurma
Sevalinkaa Mehtap5353 valla midem yandığı zaman hamile olduğuma sevinemiyorum doğruya doğru. O yüzde salyalı olsun hiiiiç önemli değil 🌿
Mehtap5353 Sevalinkaa kız öyle deme doğunca da diycez ki keşke dayansaydık 😂 ama mide yanması da cok kötü tabii
Heymomyyy Salatalık yiyorum bende Hiç birşeyin faydası yok ne yazıkki rennie şurubu hiç içemedim :/ tabletini aldım mecbur alıyorum ağzıma 😔😔
Crocus20 Nilgun-95 soda, dondurma, naneli-mentollü şeker(polo filanda oluyor) ama en iyisi gaviscon şurup ve gebelik kategorisi A gayet güvenli. Şurup kesinlikle dayanamadığınız noktada içmelisiniz.
Sevalinkaa Mehtap5353 yok anam yok şu an sadece yanıyor ama öncesinde o yanmalarım kusturuyodu. Ablam dahil millet güle oynaya hamilelik geçirdi bir ben hilkat garibesi gibiyim 😅