Basakadir777 Beta 859 çıktı ultrason da gebelik görülmedi henüz test pozitif çıktı kaç haftalık acaba bilgisi olan var mı❤️
Busraakay_26 Basakadir777 benim de betam 860 küsürdü bir hafta bekledim kese görüldü iki hafta sonra da kalp atışı duydum
Fik Kuzu benimde 879 çıkmıştı betam kese görülmemişti 10 gün sonra gel bakalım dedi kesede kalp atışı da görüldü ☺️
Basakadir777 Fik inşallah bir hafta sonra gittiğimde bende keseyi görürüm çok istiyorum 8 ay önce 5 aylık ikizlerimi düşük yaptım inşallah nasip olur bu defa sağ Salim kucağıma almak❤️
Deletedmom_103 Basakadir777 5+6da keseyi 6+6da kalp atışını duyduk en garanti şekilde görmek için 6yı bekleyin derim. Bu kişiden kişiye değişir tabi
Selinakbas Basakadir777 Son adet tarihini biliyorsan ona göre hesapla kuzum ❤️ o değerler normalde 4-5 haftalık oluyor ama, adetine göre hesapla kuzum 🙏🏻
Basakadir777 Deletedmom_103 Deletedmom_103 çok teşekkür ederim inşallah haftaya gittiğimde görmüş olurum 🙏
Basakadir777 Busraakay_26 çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağ Salim sağlıkla kucağıma almak nasip olur inşallah ❤️