Duygu_52 Kızlar aranızda kansızlığı olup kan iğnesi vurduran oldumu aranızda doktorum bugün 5 tane iğne yazdı hergun bi tane vurdurmam gerektiğini söyledi birde devit3 ampul verdi ortan ikiye kır iç dedi 2 tane yazdı varmı aranızda kullanan
ilaydailem Duygu_52 kan iğnesi vurduyorum 10 tane verdi hergün bi tane oluyorum baya acıtıyor son 2 kaldı ama hee yerim mosmor oldu
Minaa_m Duygu_52 bana da serum verdi benim kansızlık ileri düzeydeydi devit damla olarak kullanıyorum
Shibalba Serum verdiler bi arkadaşıma hamileliğinde Bende daha önce iğne kullandım, serum da aldım.. Serum daha hızlı toparladı. Hamile değildim o süreçte
Duygu_52 Shibalba Canım bende hamile değilim iğne yazdı 5 tane birde bir süre ilaç yazdı arasında devit3 de var tek kullanımlık ama eczacı üstüne yazmamış nasıl kullancam bilmiyorum 2 tane var
Shibalba Duygu_52 iğnenin Bende etkisi olmamıştı, hatta izi kaldı 😞 Ferinject serum..dpktorunuza sorun Benim ferritin 3e düşmüştü.. Cok iyi toparlıyo Ama devletin karşılaması için belli bir degerin altında olması gerekiyormuş
Duygu_52 ilaydailem Geçmiş olsun canım bana doktor beş tane verdi başka ilaç yazdımı acaba doktorunuz
Duygu_52 Mlkkkkkk Valla canım değeri söylemedi sınırda dedi iğneyle ancak toparlarsın dedi ama bakalım geçiçek mi
Duygu_52 Minaa_m canım doktorun bana verdiği devit ampul şeklinde kutu içinde sadece bi tane var küçük şişe seninkinde öyle mi acaba
Duygu_52 Shibalba Geçmiş olsun canım nasıl izi kaldı bana kan ilaci yazdı iğne var iğneler bitince hapa geçicez dedi birde devit 3 yazdı ampul şeklinde kullandınız mı acaba ondan