Havva_Klnc33 31+1 deyiz doktor bugün 1850 gram olduğunu söyledi. Sizce kilosu nasıl? Cevaplarsanız sevinirim. :)
Gizzgzz Havva_Klnc33 kilosu normal kızımı 36+6 da 1840 doğurdum ve 5 hafta geriliği var 31 ile uyumlu dedi doktırum
Bir_tirtilannesi Havva_Klnc33 tam 33. Haftada gittim 1900 civarı dedi doktorum. Bebekten bebeğe genetikten genetiğe değişiyor kilo alma durumu canım 😇 bu haftalarda sonra kilo almaya başlıyorlar zaten 🌸
Birerkekbirkizannesi Havva_Klnc33 29+6 da gitmiştim 1720 gramdı, 32de gidicem bakalım, haftasına göre gayet iyi demişti ama ben de eşim de uzunuz ve ben de iri bebekmişim. 4 buçuk kilo doğmuşum bana benziyor olabilir. 🤷🏻♀️🥰
naz_ozz Havva_Klnc33 bende 24+1 de 800 gram şimdi 25+2 olduk 27 dde randevu var bakalım kaç olmuş miniş balık🫶🏻🐠
Gizzgzz casper12 sağlıklı doğdu ama küvöz de kilo alana kadar orda kalacak kordonda yeterince beslenemiyordu
Havva_Klnc33 Bir_tirtilannesi Anladımm🙈teşekkür ederim 🫶🏻sağlıkla kucağınıza Almayı nasip etsin Allahım 🙏🏻❤️
Bir_tirtilannesi Havva_Klnc33 rica ederim çiçeğimm Aminn inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 🥰😇😇🤍
Aysedugme Tam 32 de 1850 gramdı benimde gayet iyi dedi doktor şekerden dolayı diyet yapıyorum normal dedi en fazla 3 3200 civarı doğar dedi ☺️
Havva_Klnc33 Aysedugme bana da 3500den fazla olma ihtimali var dedi. Normal biraz zor doğurursun iri olursa dedi :)
MoonLighty Yarennnn19 bende bugün gittim 24+1 682 gr. Doktor ne dedi size. Bana normal dedi ama sanki zayıf gibi geldi başka yorumlarda bu haftalarda daha fazlaydı bebeğin kilosu
Gamzeuzunn Haftamda gittiğimde 2.120 dı azcık fazla demişti ama diğer arkadaşlarında dediği gibi kişiden kişiye göre değişir bu durum .. şuan 34 üm ctesi yine kontrolüm var bakalım nekadar olcak
Havva_Klnc33 Gamzeuzunn oy maşallah nazar değmesin 🧿 bize doktor bir şey demedi iyi Ya da kötü bende merak etmiştim
Havva_Klnc33 MoonLighty MoonLighty Ay ben hiç hatırlamıyorum. Ama zaten son aylarda kilo alınıyormuş herkes öyle diyor 🙈💕
Havva_Klnc33 Nagihannn789 ay sizin az kalmış 🥰 Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza Almayı nasip etsin inşallah 🧿❤️