Ecemsanli Güzel anneler ve anne adayları hamileyim ve grip oldum doktorum hiç bir şekilde ilaç kullanma dedi ve çok ağır geçiyor gribim sizler grip olduğunuzda nasıl atlattınız yardımcı olur musunuz 😍
Ummuhan64 Ecemsanli Kahve bardağına biraz zencefil bal karabiber limon kat ılık su kat iç kesinlikle çok çok faydası oluyor bende çok ağır grip yaşadım böyle içtim hemen geçti
Alinn Ecemsanli ah kuzummm tam 3 kez geçirdim çok yapabileceğin bişey yok bol bol limon kivi c vitamini tüket başka yapacak pek bişey olmuyor çok zordu benimde arka arkaya geçirmiştim umarım hemen iyileşirsin🙏🏼
Yazmelegi_ Ecemsanli çalışıyorsanız vücut yorgun olr sizi daha da etkiler ama bol sıvı tüketmek, limonlu ballı ılık su icmek ve çorba iyi gelebilir birde meyve yiyin bol bol sabahları veya yatmadan önce de bir yemek kaşığı pekmez yemekte iyi gelir
Batnm6565 Sevgili anneler bende aynı durumdayım öksürük burun tıkanıklığı mahvoldum acaba serum takılmaz mı ya çok ağır geçiriyorum boğaz ağrım da cabası
Yazmelegi_ Batnm6565 çok ağırsa takabilirler ama genelde seruma ilaca hemen onay vermiyorlar hamilelikte bana da sadece parol kullanırsın demislerdi