zehra33_ Kızlar nst de bebeginin kalp atışları hızlı çıktı bugün bir sorun olduğunu mu gösterir yada erken dogum mu olabilir duyan oldumu
Atiyeg zehra33_ benim bebeğimin 180 e kadar çıkıyor 2 cm açıklığım var 36+5 im şuan ama doktorum nabzına hiçbir şey demedi maşallah hiç durmuyor dedi hatta. Ben hipotroidi hastayım normal nabızlarım bile 110 larda bu sebepten olabilir diye düşünüyorum.
Bet1 zehra33_ benim bebeğimin de kalp atışları çok yüksek çıkıyor hareketli bir bebek olduğunu gosteriyor bir problem olduğunu hiç söylemediler. Kasılma varsa söylerdi zaten nst de kasılmalariniz kaç çıkıyor
_peritozu Bet1 kaç çıkıyordu canım hızı, şuan nasılsınız düzeldi mi sonrasında ? Benımde ikidir nst de yüksek cıkıyor serum yiyorum ikidir endişe stres içindeyım 🙁
Bet1 zehra33_ üstteki bebeğin kalp atışları genelde 1020 140 160 180 o şekilde yazar alttaki sizin kasilmalariniz 20 40 60 o şekilde ilerler sizinki kaç çıkıyor
Bet1 _peritozu benim nstler daha da yükseldi maalesef serum takılıyor ama geçmiyor yatış yapıldı. Ama doğuma da almadılar serumları da faydası olmayınca imza verip çıktım. Evde çocuğum var diye mecbur. Hâlâ evde o sancıları çekiyorum resmen. Cuma günü gidicem bakalım ne diyecekler
Bet1 _peritozu 36+2 olduk zaten sorun olacağını sanmıyorum. 2. Sezeryanim olacak nasipse ben hatta alsalar hemen razıyım ağrılar mahvetti beni