Miracinannesi23 Merhabalar daha önce Emre bey doğumumu yaptırdı. 2.gebeliğimde de takibimi emre yalcın beye yaptırıyorum 15 .haftadayım. Çok ilgili ve bilgili hekim kendisi.
Fernur Sonuçta sezeryanda normal dogumda ayni ücret sancilar sıkılaştiktan sonra gidilirse her sey yolunda oldugu surece normal dogum yaptirilir bence.
blackberry118 Fernur Normal doğum söz konusu olunca plan yapılamıyor ki. Bi de bana Fethi Bey normal doğum yaparsam çok yipranabilcegimi söyledi o yüzden sordum. Zayıf bi hamileyim. Yırtık olma ihtimali icin dedi sanırım.
Fernur blackberry118 evet normal dogumda plan yapilamiyor ama bence heyecani orda zaten 😊benim 2. Dogumum olacagi icin yipranma anlaminda bi sey soylemedi henüz bana ilk doğumum da normal olmustu uzun ama rahat bi dogumdu
Kubrabaygeldi incitanemm hastanenin hijyenik olmadigini surekli sularin kesildigini hastalari islak mendille sildiklerini felan. Hastane binasida tasiniyormus diye iyice boslamislar temizligi. Dogan bebekler enfenksiyon kapmis felan
Fernur blackberry118 sakin ol bebek seni yonlendiriyor zaten her anin tadini cikar cekilen o acinin bile bi güzelliği var dusunsene o acidan somra sana aşkla bakan bi evlat olacak kucaginda 🤲🤲
payidar Bende ilk anadoluya gidiyordum. Görümcemin bebeğinin 40 gündür hala hastanede olması enfeksiyon vs doğumhanenin vasatlığı beni cok korkuttu 🙄 o yüzden hayat hastanesi şükrü bey’e geçtim. Ancak medicalpark gönlümde yatan hastahane orada kendime uygun doktoru net belirlediğimde oraya gideceğim. Zaten doğumum mutlaka medicalde olacak.
Eslemyaren payidar anadolu bende Figen hanıma gidiodum fakat 3 tane yakınım doğum yaptı gününde olmasına rağmen bebekler hepsi enfeksiyon yoğun bakımda en az 10 gun kaldığını görünce gitmiyorum şehir hastanesine yöneldim korktum yani acikcasi
melektb 32+3 günlük hamileyim ben anadolu hastanesinde gülşen hanıma gidiyorum ve çok memnunum :) Dogum konusunda burda yazılanlar aklımı karıştırdı..
payidar Eslemyaren görümcem 40 gündür bebeğini yoğun bakımda görüyor. Ben figen hanımda bi sorun olduğunu düşünmüyorum sorun hastanenin doğumhanesinde 🙏🏻
senayck Detaylı ultroson için gün alanlar yada yaptırmış olanlar en ideal hangi haftada gitmek gerekir fikir verir misiniz 18-23 arasi diyen de var 20-22 diyen de
Seydanur senayck 18 23 arasi diye biliyorum ben malesef gec kalmisdim..beni yanlis yonlendirmisdi anadoludaki ayse baz..ondan vazgectim o yuzden medicale gidiyorum
Dimple23 payidar her doktorun farklı olurmu bilmiyorum ama dün bi arkadaş başka bi doktora 60 liraya muayene olmuş hayat hastanesi uygundu